Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Οι Ηπειρώτες της Βοστώνης εόρτασαν την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου.


Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Το ιστορικό αλληλοβοηθητικό σωματείο των Ηπειρωτών Βοστώνης “ΠΙΝΔΟΣ” εόρτασε χθες την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, στον ιερό ναό Των Ταξιαρχών στο Watertown, προάστιο της Βοστώνης.
Συγκεκριμένα, έγινε Μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Ήπειρο και ακολούθησε Αρτοκλασία εις υγεία των μελών του Συλλόγου και των οικογενειών των. 

Ο ιερατικός προϊστάμενος π. Αθανάσιος Νένες, μίλησε από το ιερό βήμα για τη σημασία της εκδήλωσης και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτριο Τσούμπανο, το Διοικητικό Συμβούλιο  και τα μέλη του Συλλόγου.  Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς. 
Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου