Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

 

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 7,30 το βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας
Σύμφωνα με την ενημέρωση που στάλθηκε στα σωματεία και συλλόγους η  Ημερήσια Διάταξη έχει μόνο δύο θέματα, τα εξής:
Το πρώτο θέμα είναι η εκλογή δύο ή τριών αντιπροσώπων να συμπληρώσουν το δεκαπενταμελές διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι οι αντιπρόσωποι των οποίων ο Σύλλογος ή το Σωματείο τους είναι οικονομικώς τακτοποιημένο έχει το δικαίωμα να υποβάλλει  υποψηφιότητα.
Το δεύτερο θέμα είναι η Πανομογενειακή για την Παρέλαση. Εχει γίνει αρκετή εργασία αναφορικά με την προετοιμασία της παρέλασης, ωστόσο απομένει να γίνει επίσης αρκετή ακόμα καθότι υπάρχουν  αρκετές λεπτομέρειες οι οποίοι πρέπει να τακτοποιηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και ο Δήμαρχος Βοστώνης Μάρτιν Γουώλς θα είναι οι Τελετάρχες της φετινής παρέλασης. Έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής ζωηρό ενδιαφέρον για συμμετοχή στην παρέλαση, ενώ αναμένεται πολλοί ομογενείς να παρευρεθούν προκειμένου να δουν και να γνωρίσουν εκ του πλησίον τον νέο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς είπε στον «Ε.Κ.» πως «υπάρχει υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για την παρέλαση» και συμπλήρωσε πως «θέλουμε την συμπαράσταση, συμμετοχή και βοήθεια όλων για να έχουμε για να είναι άλλη μία καλή παρέλαση η οποία θα απομείνει στην ιστορία του Ελληνσμού της Νέας Αγγλίας».
Είπε ακόμα πως «η είδηση η οποία έχει κυκλοφορήσει ευρέως ανάμεσα στην Ομογένεια για την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στην παρέλαση ως Μέγα Τελετάρχη έχει προκαλέσει αισθήματα ενθουσιασμού σε όλους».
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου στις 1 μ. μ στο κέντρο της Βοστώνης επί της κεντρικής οδού Boylston Street. Θα συμμετάσχει επίσης και μεγάλη αντιπροσωπεία από την πόλη της Καλαμάτας, η οποία έρχεται για την τελετή της αδελφοποίησης της πόλης του Λόουελ με την πόλη της Καλαμάτας την Πέμπτη 23 Απριλίου.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Βασίλης Καυκάς, απευθύνει χαιρετισμό.
Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου