Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

 

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 7,30 το βράδυ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας
Σύμφωνα με την ενημέρωση που στάλθηκε στα σωματεία και συλλόγους η  Ημερήσια Διάταξη έχει μόνο δύο θέματα, τα εξής:
Το πρώτο θέμα είναι η εκλογή δύο ή τριών αντιπροσώπων να συμπληρώσουν το δεκαπενταμελές διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι οι αντιπρόσωποι των οποίων ο Σύλλογος ή το Σωματείο τους είναι οικονομικώς τακτοποιημένο έχει το δικαίωμα να υποβάλλει  υποψηφιότητα.
Το δεύτερο θέμα είναι η Πανομογενειακή για την Παρέλαση. Εχει γίνει αρκετή εργασία αναφορικά με την προετοιμασία της παρέλασης, ωστόσο απομένει να γίνει επίσης αρκετή ακόμα καθότι υπάρχουν  αρκετές λεπτομέρειες οι οποίοι πρέπει να τακτοποιηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και ο Δήμαρχος Βοστώνης Μάρτιν Γουώλς θα είναι οι Τελετάρχες της φετινής παρέλασης. Έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής ζωηρό ενδιαφέρον για συμμετοχή στην παρέλαση, ενώ αναμένεται πολλοί ομογενείς να παρευρεθούν προκειμένου να δουν και να γνωρίσουν εκ του πλησίον τον νέο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς είπε στον «Ε.Κ.» πως «υπάρχει υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για την παρέλαση» και συμπλήρωσε πως «θέλουμε την συμπαράσταση, συμμετοχή και βοήθεια όλων για να έχουμε για να είναι άλλη μία καλή παρέλαση η οποία θα απομείνει στην ιστορία του Ελληνσμού της Νέας Αγγλίας».
Είπε ακόμα πως «η είδηση η οποία έχει κυκλοφορήσει ευρέως ανάμεσα στην Ομογένεια για την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στην παρέλαση ως Μέγα Τελετάρχη έχει προκαλέσει αισθήματα ενθουσιασμού σε όλους».
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου στις 1 μ. μ στο κέντρο της Βοστώνης επί της κεντρικής οδού Boylston Street. Θα συμμετάσχει επίσης και μεγάλη αντιπροσωπεία από την πόλη της Καλαμάτας, η οποία έρχεται για την τελετή της αδελφοποίησης της πόλης του Λόουελ με την πόλη της Καλαμάτας την Πέμπτη 23 Απριλίου.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Βασίλης Καυκάς, απευθύνει χαιρετισμό.
Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου