Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Σε κώμα ο ιερέας Δρ. Παναγιώτης Ρίζος από το Lowell


Σε αφασία παραμένει ο πατήρ, Διδάκτωρ Παναγιώτης Ρίζος, 81 χρονών από το Lowell, Massachusetts στο νοσοκομείο Leahey στο Burlington, MA.
Ο πατήρ Ρίζος επέστρεφε οδικώς στο Lowell από ιερατική διάσκεψη στη Βοστώνη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε «καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε προπορευόμενο ημιφορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα στο κεφάλι ενώ έχει σπάσει την σπονδυλική στήλη και όργανα του οργανισμού. 
Χθες βράδυ έγινε συγκέντρωση των ενοριτών στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Lowell όπου ο ατυχής ιερέας ιερουργούσε τα τελευταία χρόνια και εψάλλει δέηση υπέρ υγείας.
Ο πατήρ-Δόκτωρ Ρίζος ήταν καθηγητής της Ελληνικής Γλώσσας στο Λύκειο του Lowell και ήταν βοηθός ιερέας για πάνω από 20 χρόνια στην Αγία Τριάδα όπου υπάρχει και το ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο.
Ευχόμαστε ο Θεός να βάλει το χέρι του και να είναι περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου