Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΔΕ: Συναντήσεις για την Φλόγα – Προεργασία για την τελετή αφής με φορείς


Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020



Διαδραστικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε πέντε πόλεις της με την ευκαιρία Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Κάλεσμα σε όλους τους αθλητικούς φορείς, απευθύνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου.
Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι η ανάδειξη των αξιών που διαχρονικά πρεσβεύει η Αρχαία Ολυμπία, ένα σύμβολο του τόπου μας με παγκόσμια εμβέλεια, το οποίο χρέος όλων είναι η ανάδειξη της ακόμα πιο αποφασιστικά.
Δυτική Ελλάδα…η «Γη της Φλόγας»
Διαδραστικές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων αλλά και πολιτών, θα διοργανωθούν σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας με την ευκαιρία Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και για τον λόγο αυτό, ο Βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού – Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, πραγματοποιεί οργανωτικές συναντήσεις με φορείς του αθλητισμού και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.
Πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πάτρα, Πύργο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Αμαλιάδα και θα αφορούν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ «3 επί 3», street Volleyball, Πινγκ Πονγκ, Ελληνορωμαϊκή πάλη, Tae Kwon Do και αγωνίσματα του στίβου. Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικές πλατείες των πόλεων.
Η πρώτη οργανωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε ήδη στην Πάτρα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα, προγραμματίζονται οι εξής συναντήσεις:
• Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 με τους αθλητικούς φορείς του Αγρινίου στο Δημαρχείο Αγρινίου.
• Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 με τους αθλητικούς φορείς του Μεσολογγίου στο Δημαρχείο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
• Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 με τους αθλητικούς φορείς της Ήλιδας και του Πύργου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Ο κ. Νικολακόπουλος, σε δήλωσή του αναφέρει: «Θέλοντας να προάγουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στους πολίτες και ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές τις αξίες του Ολυμπισμού και της Άθλησης, διοργανώνουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις σε πέντε πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αποφασίσαμε η διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων να συμπέσει με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς αποτελεί χρέος μας να αναδεικνύουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, το τεράστιο ιστορικό και πολιτισμικό απόθεμα του τόπου μας και τη σύνδεσή του με το σήμερα και το αύριο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου