Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020

Βέροια: Φυγάδευσαν τον Βορίδη από σύσκεψη λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ


Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, 2020

Συγκεντρώθηκαν έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας – Άρον άρον αποχώρησε ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης από σύσκεψη αγροτών

Αιφνιδιαστική ήταν η αποχώρηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, από διευρυμένη σύσκεψη για το ροδάκινο στην οποία ήταν καλεσμένος και παραβρέθηκε. Κατά την έναρξη της ομιλίας του, άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον ενημέρωσαν πως το κτίριο του Επιμελητηρίου Ημαθίας είχε περικυκλωθεί από ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Τα 50 άτομα είχαν συγκεντρωθεί λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης στις 6 το απόγευμα. Λόγω των αυξημένων αστυνομικών μέτρων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έφτασε στο κτίριο, όπου τον υποδέχθηκαν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ηλίας Τσιφλίδης και οι βουλευτές του νομού, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

beroia-voridis.jpg
beroia-voridis-paok.jpgΑμέσως μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών στο πάνελ πήρε τον λόγο ο Μάκης Βορίδης. «Μου θέσατε τα θέματα αλλά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω» ήταν τα λόγια του υπουργού. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του επιμελητηρίου και πετώντας κροτίδες αποδοκίμαζαν με συνθήματα τον υπουργό. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς. «Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε την πρόθεσή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο ακροατήριο, κι ενώ συνεχώς ενημερωνόταν από τους άνδρες της ασφάλειάς του. Τελικώς ο ίδιος αποχώρησε από την κεντρική είσοδο αφού οι αστυνομικές αρχές είχαν απομονώσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς σε κάθετη οδό.

veroia-paok.jpgΟ πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών, Τάσος Χαλκίδης, σε δηλώσεις του στο makthes.gr δήλωσε απογοητευμένος από την άσχημη εξέλιξη της σύσκεψης, την ώρα που «όλος ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας και όχι μόνο περίμενε απαντήσεις σε θέματα όπως οι στρεμματικές ενισχύσεις, ο ΕΛΓΑ, οι τιμές των προϊόντων». Οι αγρότες θα επιδιώξουν εκ νέου συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα.

Πηγή: makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου