Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague


Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague | tovima.grΜόλις ένα γκολ σε τρία ματς και μοναδικό νικητή τον Ολυμπιακό είχαμε στα ματς της Κυριακής για την 9η αγωνιστική. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Στο πρώτο χρονικά ματς για τη Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τη Λαμία να παίρνει σημαντικό βαθμό εκτός έδρας παραμένοντας αήττητη για 6οσυνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα.
Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Άρης φιλοξένησε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ολυμπιακό και το γκολ του Χασάν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους με 1-0. Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Άρη, τρεις βαθμοί για τον Ολυμπιακό που μείωσε την απόστασή του από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ στο -4.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από 8 ματς, μετά το 0-0 που απέσπασαν στο Γεντί Κουλέ.
Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία με μοναδική εκκρεμότητα την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για αύριο (5/11) και ώρα 19:30:
Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ένα ματς λιγότερο.
*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.
**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.
***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου