Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Βγαίνει από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια -Η απόφαση του δικαστηρίου

Στο Εφετείο εκδικάστηκε σήμερα η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο ως «καταχραστής του Δημοσίου».
Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη γυναίκα παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου. Η 53χρονη κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.
Η γυναίκα αναμένεται να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.
Έξω από το δικαστήριο έχει αναρτηθεί πανό συμπαράστασης υπέρ της κατηγορούμενης, ενώ μιλώντας στις κάμερες η κόρη της δήλωσε ότι η 53χρονη γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πως ό,τι έκανε, το έκανε για να μεγαλώσει τα παιδιά της.
Την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της 53χρονης κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου