Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Αρκετός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα του Βαγγέλη Αβράμη. Η εξόδιος ακολουθία και ταφή θα γίνουν σήμερα

Χαμογελαστός ήταν για την αιώνια κατοικία του στο νεκροπομπείο WILLIAM W. TRIPP Funeral Home, 1008 Newport Ave., Pawtucket.  ο Βαγγέλης Αβράμης με καταγωγή από το Σιμόπουλο Ηλείας, από τους ιδρυτές του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Ο Βαγγέλης είχε καρδιακό επεισόδιο την περασμένη Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου και αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου τον διασωλήνωσαν. 
 Η υγεία του όπως είπε η σύζυγός του ήταν καλή με το μόνο πρόβλημα οι μεγάλες διακυμάνσεις του σακχαρώδη διαβήτη.
Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες των ιατρών μετά το καρδιακό επεισόδιο η ζημιά ήταν μεγάλη και δεν ήρθε η πολυπόθητη ανάκαμψη με αποτέλεσμα την Παρασκευή να τον απομακρύνουν από την μηχανική υποστήριξη.
Δεκάδες στεφάνια και ανθοδέσμες από συγγενείς και φίλους αλλά και πατριώτες ήσαν δίπλα από τον αποθανόντα ενώ εκεί δίπλα ήσαν η σύζυγός του Ελευθερία και οι κόρες του Άννα και Σωτηρία με τις οικογένειές τους.
Παρά την μεγάλη απόσταση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και Πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και αρκετοί πατριώτες μέλη του Συλλόγου Ηλείων της περιοχής Βοστώνης.
Η εξόδιος ακολουθία του Aggelos Avramis θα γίνει σήμερα Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 στις 10:00πμ στον ιερό ναό Assumption of the Virgin Mary Greek Orthodox Church, 97 Walcott St., Pawtucket.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου