Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Αρκετός κόσμος στο λαϊκό προσκύνημα του Βαγγέλη Αβράμη. Η εξόδιος ακολουθία και ταφή θα γίνουν σήμερα

Χαμογελαστός ήταν για την αιώνια κατοικία του στο νεκροπομπείο WILLIAM W. TRIPP Funeral Home, 1008 Newport Ave., Pawtucket.  ο Βαγγέλης Αβράμης με καταγωγή από το Σιμόπουλο Ηλείας, από τους ιδρυτές του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Ο Βαγγέλης είχε καρδιακό επεισόδιο την περασμένη Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου και αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου τον διασωλήνωσαν. 
 Η υγεία του όπως είπε η σύζυγός του ήταν καλή με το μόνο πρόβλημα οι μεγάλες διακυμάνσεις του σακχαρώδη διαβήτη.
Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες των ιατρών μετά το καρδιακό επεισόδιο η ζημιά ήταν μεγάλη και δεν ήρθε η πολυπόθητη ανάκαμψη με αποτέλεσμα την Παρασκευή να τον απομακρύνουν από την μηχανική υποστήριξη.
Δεκάδες στεφάνια και ανθοδέσμες από συγγενείς και φίλους αλλά και πατριώτες ήσαν δίπλα από τον αποθανόντα ενώ εκεί δίπλα ήσαν η σύζυγός του Ελευθερία και οι κόρες του Άννα και Σωτηρία με τις οικογένειές τους.
Παρά την μεγάλη απόσταση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και Πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων και αρκετοί πατριώτες μέλη του Συλλόγου Ηλείων της περιοχής Βοστώνης.
Η εξόδιος ακολουθία του Aggelos Avramis θα γίνει σήμερα Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 στις 10:00πμ στον ιερό ναό Assumption of the Virgin Mary Greek Orthodox Church, 97 Walcott St., Pawtucket.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου