Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Συναντήσεις Γεννηματά με Αρχιεπίσκοπο και Οικουμενικό Πατριάρχη. Την ερχόμενη εβδομάδα

Συναντήσεις Γεννηματά με Αρχιεπίσκοπο και Οικουμενικό Πατριάρχη | tovima.gr
Για να δούμε.. Μήπως προτίνει και τον αντικαταστάτη του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου;  Κοντός ψαλμός...
Συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη  Βαρθολομαίο θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα η Φώφη Γεννηματά.
Οι συναντήσεις θα γίνουν μετά από πρωτοβουλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει για τα ζητήματα που έχουν ανακύψει στις σχέσεις στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου