Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Απεβίωσε ο Άγγελος (Βαγγέλης) Αβράμης, 72 ετών, καταγωγή από το Σιμόπουλο Ηλείας και επί σειρά ετών κάτοικος του Providence Rhode Island

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, 2018


Ο αιφνίδιος θάνατος του Άγγελου Αβράμη συνέβη την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, 2018 στο Providence Rhode Island.
Ο μεταστάς ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης όπου διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ήταν σύζυγος της Ελευθερίας Βάζελος-Αβράμη. Ήταν ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Olympic Pizza στο Providence.
Εκτός από την σύζυγό του Ελευθερία αφήνει πίσω του τις δύο κόρες του, Anna Avramis Hughes σύζυγος αυτής John Hughes, από το Mansfield, Massachusetts Sotiria Avramis Kalos, σύζυγος αυτής George Kalos, από το Stoneham, Massachusetts, και τρία εγγόνια Angelo Hughes, Gianna Hughes and Vasili Kalos και δύο αδέρφια, Παναγιώτη Αβράμη και Γεώργιο Αβράμη στο Σιμόπουλο, Ηλείας.
Η σορός του αείμνηστου Άγγελου Αβράμη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, 2018 από τις 4:00 έως τις 8:00μμ στο νεκροπομπείο WILLIAM W. TRIPP Funeral Home, 1008 Newport Ave., Pawtucket. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 στις 10:00πμ στον ιερό ναό
Assumption of the Virgin Mary Greek Orthodox Church, 97 Walcott St., Pawtucket.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ Πατριώτη Άγγελε (Βαγγέλη) Αβράμη. Αιωνία σου η μνήμη.

Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων πληροφορήθηκε τον θάνατο του Άγγελου Αβράμη καθ' οδό προς την Νέα Υόρκη και θα επιστρέψει σύντομα για να παρευρεθεί στη κηδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου