Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Τέλος Εποχής για το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα ΒΝΝ της Βοστώνης (Boston Neighborhood Network)
Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα στο Publico Bistro της Βοστώνης παρουσία του Γενικού Προξένου κ. Στράτου Ευθυμίου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Βασίλη Καυκά, του επιχειρηματία κ. Γεώργιου Σακελάρη και της συζύγου του κ. Κατερίνας (Cathy) Σακελάρη και δεκάδες άλλους ομογενείς από τον χώρο της Ελληνικής Κοινωνίας της Βοστώνης και των μέσων ενημέρωσης η παρουσιάστρια και και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ελένη Βιδάλη αποκάλυψε ότι το ελληνικό τηλεοπτικό της πρόγραμμα θα τελειώσει σε 6-7 μήνες με την ολοκλήρωση 25 ετών παρουσίας.

Η κ. Βιδάλη που στο παρελθόν εργάστηκε για την Ελληνική Ομογένεια από διάφορες θέσεις όπως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή και άλλες, δεν είπε γιατί θα σταματήσει το πρόγραμμα.
Ευχαρίστησε όλους και όσες την στήριξαν στην μεγάλη προσπάθεια ώστε το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα να λειτουργεί για 25 συναπτά έτη.

Στο τέλος της ομιλίας της η κ. Βιδάλη κάλεσε την οικογένειά της και τους συνεργάτες της να βγάλουν μία φωτογραφία (το πρόγραμμα ήταν live) και υπήρξε πολύ συγκίνηση.

Στους παρευρισκομένους ήσαν και οι: Κέλλυ Πολυχρονίου καθηγήτρια του Ελληνικού Προγράμματος στο Boston University, η Τάνια και Νίκος Σταμούλης από το GreekBoston.com, η Ελένη Ράμμου με τις κόρες της Βασιλική και Καλλιόπη, η σχεδιάστρια προγραμμάτων κομπιούτερ Πένυ Μελετίδης, ο Θεόδωρος Δημητριάδης από το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Grecian Echoes, η Μαρία Σπυριδοπούλου η οποία ήρθε από την Νέα Υόρκη και παρουσίασε το πρόγραμμα και πολλοί άλλοι.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο πράγμα να παρουσιάζεις το πρόγραμμα για 25 χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ live στη Βοστώνη και βιντεοσκοπημένο σε διπλανές πολιτείες.

Δίνουμε συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη και της ευχόμαστε πάντα υγεία και καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου