Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Τέλος Εποχής για το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα ΒΝΝ της Βοστώνης (Boston Neighborhood Network)
Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα στο Publico Bistro της Βοστώνης παρουσία του Γενικού Προξένου κ. Στράτου Ευθυμίου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Βασίλη Καυκά, του επιχειρηματία κ. Γεώργιου Σακελάρη και της συζύγου του κ. Κατερίνας (Cathy) Σακελάρη και δεκάδες άλλους ομογενείς από τον χώρο της Ελληνικής Κοινωνίας της Βοστώνης και των μέσων ενημέρωσης η παρουσιάστρια και και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ελένη Βιδάλη αποκάλυψε ότι το ελληνικό τηλεοπτικό της πρόγραμμα θα τελειώσει σε 6-7 μήνες με την ολοκλήρωση 25 ετών παρουσίας.

Η κ. Βιδάλη που στο παρελθόν εργάστηκε για την Ελληνική Ομογένεια από διάφορες θέσεις όπως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστή και άλλες, δεν είπε γιατί θα σταματήσει το πρόγραμμα.
Ευχαρίστησε όλους και όσες την στήριξαν στην μεγάλη προσπάθεια ώστε το Ελληνικό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα να λειτουργεί για 25 συναπτά έτη.

Στο τέλος της ομιλίας της η κ. Βιδάλη κάλεσε την οικογένειά της και τους συνεργάτες της να βγάλουν μία φωτογραφία (το πρόγραμμα ήταν live) και υπήρξε πολύ συγκίνηση.

Στους παρευρισκομένους ήσαν και οι: Κέλλυ Πολυχρονίου καθηγήτρια του Ελληνικού Προγράμματος στο Boston University, η Τάνια και Νίκος Σταμούλης από το GreekBoston.com, η Ελένη Ράμμου με τις κόρες της Βασιλική και Καλλιόπη, η σχεδιάστρια προγραμμάτων κομπιούτερ Πένυ Μελετίδης, ο Θεόδωρος Δημητριάδης από το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Grecian Echoes, η Μαρία Σπυριδοπούλου η οποία ήρθε από την Νέα Υόρκη και παρουσίασε το πρόγραμμα και πολλοί άλλοι.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο πράγμα να παρουσιάζεις το πρόγραμμα για 25 χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ live στη Βοστώνη και βιντεοσκοπημένο σε διπλανές πολιτείες.

Δίνουμε συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη και της ευχόμαστε πάντα υγεία και καλές γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου