Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής διαψεύδει δημοσίευμα του «Ε.Κ.» περί παραίτησης (βίντεο)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018



Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, FILE)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος διέψευσε, μέσω πηγών της Αρχιεπισκοπής, ότι υπάρχει θέμα παραίτησής του, καθώς και ότι κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
»Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα ούτε παραίτησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ούτε ζήτησε ο Πατριάρχης κάτι τέτοιο, ούτε έχει ληφθεί κάποια άλλη απόφαση. Το κλίμα αποσταθεροποίησης δεν βοηθάει, μας μετέφεραν κύκλοι της Αρχιεπισκοπής, και αυτό αφορά κυρίως την ολοκλήρωση των εργασιών του ναού Αγίου Νικολάου» και πως με την ολοκλήρωσή του ναού, ο Αρχιεπίσκοπος θα λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του στην Αρχιεπισκοπή.
Στο μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος αναμενόταν να έχει το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική συνδιάσκεψη με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.
Οπως είχε δημοσιεύσει σο «Εθνικός Κήρυκας», η ενημέρωση για τη συνδιάσκεψη έγινε με e-mail, το οποίο απέστειλε η αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου, κ. Αλίκη Κούριαν, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.
H κυρία Κούριαν δεν ανέφερε το λόγο της σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου, τα οποία αποτελούν μέρος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
H γενική εικόνα δείχνει ότι δρομολογούνται αλλαγές στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν και ο ίδιος έσπευσε να το διαψεύσει όπως προαναφέρθηκε.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου