Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής διαψεύδει δημοσίευμα του «Ε.Κ.» περί παραίτησης (βίντεο)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, FILE)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος διέψευσε, μέσω πηγών της Αρχιεπισκοπής, ότι υπάρχει θέμα παραίτησής του, καθώς και ότι κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
»Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα ούτε παραίτησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ούτε ζήτησε ο Πατριάρχης κάτι τέτοιο, ούτε έχει ληφθεί κάποια άλλη απόφαση. Το κλίμα αποσταθεροποίησης δεν βοηθάει, μας μετέφεραν κύκλοι της Αρχιεπισκοπής, και αυτό αφορά κυρίως την ολοκλήρωση των εργασιών του ναού Αγίου Νικολάου» και πως με την ολοκλήρωσή του ναού, ο Αρχιεπίσκοπος θα λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του στην Αρχιεπισκοπή.
Στο μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος αναμενόταν να έχει το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική συνδιάσκεψη με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.
Οπως είχε δημοσιεύσει σο «Εθνικός Κήρυκας», η ενημέρωση για τη συνδιάσκεψη έγινε με e-mail, το οποίο απέστειλε η αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου, κ. Αλίκη Κούριαν, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.
H κυρία Κούριαν δεν ανέφερε το λόγο της σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου, τα οποία αποτελούν μέρος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
H γενική εικόνα δείχνει ότι δρομολογούνται αλλαγές στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν και ο ίδιος έσπευσε να το διαψεύσει όπως προαναφέρθηκε.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου