Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής διαψεύδει δημοσίευμα του «Ε.Κ.» περί παραίτησης (βίντεο)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, FILE)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος διέψευσε, μέσω πηγών της Αρχιεπισκοπής, ότι υπάρχει θέμα παραίτησής του, καθώς και ότι κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
»Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα ούτε παραίτησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ούτε ζήτησε ο Πατριάρχης κάτι τέτοιο, ούτε έχει ληφθεί κάποια άλλη απόφαση. Το κλίμα αποσταθεροποίησης δεν βοηθάει, μας μετέφεραν κύκλοι της Αρχιεπισκοπής, και αυτό αφορά κυρίως την ολοκλήρωση των εργασιών του ναού Αγίου Νικολάου» και πως με την ολοκλήρωσή του ναού, ο Αρχιεπίσκοπος θα λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του στην Αρχιεπισκοπή.
Στο μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος αναμενόταν να έχει το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική συνδιάσκεψη με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.
Οπως είχε δημοσιεύσει σο «Εθνικός Κήρυκας», η ενημέρωση για τη συνδιάσκεψη έγινε με e-mail, το οποίο απέστειλε η αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου, κ. Αλίκη Κούριαν, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.
H κυρία Κούριαν δεν ανέφερε το λόγο της σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου, τα οποία αποτελούν μέρος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
H γενική εικόνα δείχνει ότι δρομολογούνται αλλαγές στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν και ο ίδιος έσπευσε να το διαψεύσει όπως προαναφέρθηκε.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου