Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής διαψεύδει δημοσίευμα του «Ε.Κ.» περί παραίτησης (βίντεο)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018



Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta, FILE)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος διέψευσε, μέσω πηγών της Αρχιεπισκοπής, ότι υπάρχει θέμα παραίτησής του, καθώς και ότι κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.
»Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα ούτε παραίτησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ούτε ζήτησε ο Πατριάρχης κάτι τέτοιο, ούτε έχει ληφθεί κάποια άλλη απόφαση. Το κλίμα αποσταθεροποίησης δεν βοηθάει, μας μετέφεραν κύκλοι της Αρχιεπισκοπής, και αυτό αφορά κυρίως την ολοκλήρωση των εργασιών του ναού Αγίου Νικολάου» και πως με την ολοκλήρωσή του ναού, ο Αρχιεπίσκοπος θα λάβει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του στην Αρχιεπισκοπή.
Στο μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος αναμενόταν να έχει το απόγευμα της Δευτέρας τηλεφωνική συνδιάσκεψη με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.
Οπως είχε δημοσιεύσει σο «Εθνικός Κήρυκας», η ενημέρωση για τη συνδιάσκεψη έγινε με e-mail, το οποίο απέστειλε η αρχιγραμματέας του Αρχιεπισκόπου, κ. Αλίκη Κούριαν, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.
H κυρία Κούριαν δεν ανέφερε το λόγο της σύγκλησης της τηλεδιάσκεψης, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν και τα μέλη της Επαρχιακής Συνόδου, τα οποία αποτελούν μέρος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
H γενική εικόνα δείχνει ότι δρομολογούνται αλλαγές στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν και ο ίδιος έσπευσε να το διαψεύσει όπως προαναφέρθηκε.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου