Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Εορτασμός της Ημέρας του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τους Χρυσοχωραφίτες
 Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 2018

Κατάμεστο, αλλά και ουρές μέχρι έξω ήταν το Κέντρο του Συλλόγου Ηrysohorafites, Worcester, Massachussets.
Το ΟΧΙ του 1940 εορτάστικε την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, 2018 με ελληνικό φαγητό και χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα (3, από μικρά και μεγάλα αγόρια και κορίτσια). 45 νέοι και νέες χόρεψαν χορούς από την Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θράκη, το Αιγαίο την Πελοπόννησο και γενικά από όλοι την Ελλάδα.
Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά η εκδηλώσεις των Χρυσοχωραφιτών από το νομό Σερρών είναι γεμάτες από Ελλάδα. Από την Ελλάδα των Αρχαίων Χρόνων μέχρι την Ελλάδα του Σήμερα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο π. Δημήτριος ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς, η πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Νίνα Γκατζούλη και η πρώην κυβερνήτης κ. Ρούλα Μιτκόνη.
Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Βασιλειάδης.

Στο τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασιλειάδεις μοίρασε υποτροφίες σε μέλη του χορευτικού ομίλου που είναι φοιτητές σε Πανεπιστήμια ανά την Αμερική

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου