Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Εορτασμός της Ημέρας του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τους Χρυσοχωραφίτες




 Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 2018

Κατάμεστο, αλλά και ουρές μέχρι έξω ήταν το Κέντρο του Συλλόγου Ηrysohorafites, Worcester, Massachussets.
Το ΟΧΙ του 1940 εορτάστικε την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, 2018 με ελληνικό φαγητό και χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα (3, από μικρά και μεγάλα αγόρια και κορίτσια). 45 νέοι και νέες χόρεψαν χορούς από την Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θράκη, το Αιγαίο την Πελοπόννησο και γενικά από όλοι την Ελλάδα.
Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά η εκδηλώσεις των Χρυσοχωραφιτών από το νομό Σερρών είναι γεμάτες από Ελλάδα. Από την Ελλάδα των Αρχαίων Χρόνων μέχρι την Ελλάδα του Σήμερα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο π. Δημήτριος ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς, η πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Νίνα Γκατζούλη και η πρώην κυβερνήτης κ. Ρούλα Μιτκόνη.
Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Βασιλειάδης.

Στο τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασιλειάδεις μοίρασε υποτροφίες σε μέλη του χορευτικού ομίλου που είναι φοιτητές σε Πανεπιστήμια ανά την Αμερική

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου