Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μακελειό στην Καλιφόρνια: 12 νεκροί – Εικόνες πανικού (VIDEO)


Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 2018

Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στο μπαρ της νότιας Καλιφόρνιας όταν άγνωστος εισέβαλε και άνοιξε πυρ, ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας της Βεντούρα, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο
Το BBC μεταδίδει ότι οι νεκροί είναι 13, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και ενός αστυνομικού
«Οι πυροσβέστες και οι πρώτοι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο όπου αναφέρθηκε ένοπλη επίθεση με πολλούς τραυματίες», σύμφωνα με tweet της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τους Los Angeles Times που επικαλείται πληροφορίες αστυνομικών πηγών, έπεσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας εισέβαλε στο μπαρ στις 23.30 όταν ο χώρος ήταν γεμάτος από νέους που συμμετείχαν στην φοιτητική βραδιά και άνοιξε πυρ με ένα μαύρο περίστροφο, πριν πυροδοτήσει καπνογόνα που ξεκίνησαν μία πυρκαγιά, για να συνεχίσει έπειτα να πυροβολεί.
Το μπαρ αυτό φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για εικόνες πανικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ύποπτος για το επεισόδιο αυτό μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του.
Πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ, BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου