Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Offside o Παπανώτας. ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας – Η ανάρτηση Κασσελάκη

 Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του αναφορικά με την κακοποίηση γυναικών και την έμφυλη βία.

«Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί δήλωση της Σοφίας Μπεκατώρου. «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει», σημείωνε μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών η χρυσή Ολυμπιονίκης και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίμαχη δήλωση

Υπενθυμίζεται ότι σε μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Παπανώτας ακούγεται να λέει πως οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός «αν θέλει να έχει (σ.σ. πρόβλημα). Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημά της». 

ΣΥΡΙΖΑ: Διπλός «πονοκέφαλος» για βάπτιση Κασσελάκη και δηλώσεις Παπανώτα

Για το θέμα είχαν τοποθετηθεί ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά, αλλά και ο υπ. Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σε ανάρτησή του έγραφε ότι ο κ. Παπανώτας «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος» στις ευρωεκλογές και ότι ελπίζει «απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν και να πάμε παρακάτω».

Και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφραστεί «γκρίνια» μελών και στελεχών. Η υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας στο Kontra, έκανε χθες λόγο για «πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια» εξαιτίας αυτής της τοποθέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου