Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Παραδόθηκαν τα επιχρυσωμένα στεφάνια από κλαδιά ελιάς στο Boston Athletic Association

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Για άλλη μία φορά, η 40η, έγινε η παράδοση των στεφάνων που θα στεφανώσουν τους νικητές του Μαραθώνιου της Βοστώνης.

Αξιωματούχοι του Boston Athletic Association παραλαμβάνουν τα στεφάνια από το γενικό πρόξενο κ. Συμεών Τέγο και τον Πρόεδρο του Α - Ω κ. Απόστολο Τσιτσόπουλο.
Η δεσποινής Tiphany (Αθανασία) Mezitis απάγγηλε τους Εθνικούς Ύμνους, Ελλάδας και Αμερικής

Το πρόγραμμα παρουσίασε η δημοσιγράφος Arielle Mitropoulos

Σε μία ωραία γιορτή-δεξίωση που έγινε στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης ο σύλλογος Α – Ω με το γενικό πρόξενο κ. Τέγο έδωσαν τα στεφάνια στην Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου της Βοστώνης.

Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν και οι: Γεώργιο Γαρταγάνη Πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων Τριπολιτσά, Σταμάτη Άστρα, ο καθηγητής του Χάρβαρντ κ. Νίκος Πρεβελάκης, η  καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστώνης κ. Κέλυ Πολυχρονίου, ο κ. Tim Killduf τον οποίο βράβευσε η Ομοσπονδία της Βοστώνης με το βραβείο της Ελευθερίας πέρυσι, ο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειο Καυκά, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριο Ματθαίο, τον επιχειρηματία και στέλεχος της Παμακεδονικής Ένωσης κ. Ιωάννη Κατσαρό, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιος, ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Σιδερίδης, ο κ. Νίκος Τσιώτος, ο ιατρός Σπύρο Μεζίτης.  Αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων με επικεφαλής την αντιπρόεδρο κ. Αντιγώνη Κωνσταντινίδου η οποία με 3 άλλες ντυμένες "ιέρειες" έφεραν τα στεφάνια στην αίθουσα.  Και άλλοι αντιπρόσωποι πολλών οργανώσεων

Φωτογραφίες & κείμενο: paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου