Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Στην Παρέλαση της Νέας Υόρκης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς.

Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 

Την Κυριακή το πρωί πήγε στη Νέα Υόρκη για την παρέλαση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.  Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο που έγινε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Hilton του Manhattan αλλά βρέθηκε στο πρόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο Perrie όπου συναντήθηκαν όλοι οι επίσημοι. 

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης έκανε χαιρετισμό όπου αναφέρθηκε ότι «πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλό του ελληνισμού» περνώντας μήνυμα στην οργάνωση της Νέας Υόρκης ενώ στη συνέχεια μίλησε στα μέσα ενημέρωσης.

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κάνει χαιρετισμό.  Πίσω του διακρίνονται:  ο Γεώργιος Καρλαύτης, Grand Marshal , ο υπεύθυνος παρελάσεως κ. Γιάννης Στρουμπάκης και ο συντονιστής κ. Φίλιπ Κρίστοφερ

 Αμέσως μετά με τους επίσημους περπάτησε την 5η Λεωφόρο στην εξέδρα των επιστήμων όπου παρακολούθησε την μεγαλειώδη παρέλαση ενώ ζήτησε και έμαθε σε πιά σειρά παρελαύνει ο Πανηλειακός Σύλλογος της Νέας Υόρκης και ο αεικίνητος κ. Νίκος Κωστόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της παρελάσεως του έφερε το πρόγραμμα με τη σειρά παρελάσεως. Δίπλα από τον κ. Καυκά στην εξέδρα ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρένα Δούρου όπου οι δύο τους είχαν μακρά συνομιλία.  

Οι κυρίες μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης με το πανό του Συλλόγου ενώ ακολουθούν λάβαρα και σημαίες

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Βασίλειος Καυκάς είναι και Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά.  Λίγα τμήματα πριν περάσει από την εξέδρα των επισήμων ο Πανηλειακός Σύλλογος της Νέας Υόρκης  ο κ. Καυκάς κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων και παρέλασε μαζί με τα μέλη του Πανηλειακού της Νέας Υόρκης δίπλα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτήρη Κωνσταντακόπουλο.  Να σημειωθεί ότι πριν πολλά χρόνια οι ανωτέρω ήταν συμμαθητές στο Γυμνάσιο του Σιμόπουλο στην Ηλεία.

κ.κ. Σωτήριος Κωνσταντακόπουλος, Βασίλειος Καυκάς

κ. Βασίλης Καυκάς με την βουλευτή κ. Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ)

Ο κ. Καυκάς είχε συζήτηση και με επίσημους όπως τον Ομοσπονδιακό Γερουσιαστή κ. Σούμερ, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, την βουλευτή Μιλένα Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ), την πρέσβη της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον κ. Αικατερίνη Νασίκα, τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ και υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Γεώργιο Αυτιά (ΝΔ), την βουλευτή κ. Ρένα Δούρου ΣΥΡΙΖΑ) τον δύο φορές πρωταθλητή του football (superbowl) Γεώργιο Καρλαυτή με τους Kansa City Chiefs, και άλλους. 

κ.κ. Γεώργιος Αυτιάς, Βασίλειος Καυκάς

Περπατώντας προς την εξέδρα των επισήμων ο κ. Καυκάς είδε στους θεατές τον πρώην Πρόεδρο του Ηλειακού Συλλόγου ΚΟΡΟΙΒΟΣ Νέας Ιερσέης κ. Αγησίλαο Τριανταφυλλόπουλο και έσπευσε να τον χαιρετήσει.

Μετά την παρέλαση ο κ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης είχε βραδινό φαγητό με φιλικά πρόσωπα στο ελληνικό εστιατόριο AVRA του Manhattan.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου