Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Διοικούσα Επιτροπή εναντίον Γεωργόπουλου και Επιτροπής Διαφάνειας

 Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

  “Γίνεται… της Νέας Υόρκης…”   Άραγε οι Συλλόγοι τους γνωρίζουν τι κάνουν ή τι δεν κάνουν οι αντιπρόσωποι τους στην Ομοσπονδία;

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ:  Στην αντεπίθεση πέρασε η Διοικούσα Επιτροπή των πρώην προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου υπό τον Γεώργιο Γεωργόπουλο, αλλά και του προεδρείου της Επιτροπής Διαφάνειας, που συγκαλούσε Γενική Συνέλευση και έκανε λόγο για «καταληψίες».

Η πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία έχει εξαγγείλει διήμερο συνέδριο για την επόμενη εβδομάδα μετά την παρέλαση, προκειμένου να προχωρήσει σε εκλογές, απέστειλε ανακοίνωση αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «ο κ. Γ. Γεωργόπουλος και η παρέα του δυναμιτίζουν το κλίμα ενότητας που πρέπει να επικρατεί ώστε να επιτύχει η παρέλασή μας καθώς επίσης και την αποκατάσταση της ομαλότητας της Ομοσπονδίας».

«Η διοίκηση των πρώην Προέδρων δεν είμαστε ‘καταληψίες’ του κτιρίου, αλλά το διαχειριζόμαστε νόμιμα, με βάση την απόφαση του δικαστηρίου για προσωρινά ασφαλιστικά (Queens Supreme Court) τον Απρίλιο του 2022. Να σημειωθεί ότι το Σταθάκειο είναι ανοιχτό όχι μόνο για τις συνεδριάσεις της Eπιτροπής Παρέλασης αλλά και για πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Οκτωβρίου του 2021», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, τα βέλη στρέφονται εναντίον της Επιτροπής Διαφάνειας, με τη Διοικούσα Επιτροπή να κατηγορεί τον πρόεδρο, Γεώργιο Κίτσιο και τον Γραμματέα, Αναστάσιο Καραγκούνη, πως «αυτοδιορίστηκαν», αναφέροντας πως αναγνωρισμένος πρόεδρος που συγκεντρώνει τα επικαιροποιημένα στοιχεία και συνδρομές εγγραφής των Συλλόγων είναι ο Χρήστος Βουρνάς.

«Οφείλουμε να εξηγήσουμε ότι οι κ.κ. Γ. Κίτσιος και Α. Καραγκούνης αυτοδιορίστηκαν αντίστοιχα ως Πρόεδρος και Γραμματέας της Επιτροπής Διαφάνειας χωρίς την πλειοψηφία της Επιτροπής. Στη Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώθηκε η Επιτροπή Διαφάνειας από δύο ακόμη μέλη. Ο κ. Χ. Βουρνάς ως πρόεδρος της Επιτροπής είχε προσκαλέσει κατά επανάληψη τους κ.κ. Κίτσιο και Καραγκούνη από τον 18 Φεβρουάριο μέχρι τις 6 Μαρτίου 2024, με τηλεφωνήματα και γραπτά μηνύματα, να προσέλθουν σε κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μελών, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση, κάνοντας δηκτική αναφορά και στο έτερο μέλος, Γεώργιο Μεϊντάση.

Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου