Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές: Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου στη Γενεύη γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Την εγγραφή της κορυφαίας Ελληνίδας καλλιτέχνιδας γνωστοποίησε ο γενικός πρόξενος της Αθήνας στη Γενεύη, Αλέξανδρος Γεννηματάς

Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Γενεύη, Αλέξανδρος Γεννηματάς.

«Η κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνις Nana Mouskouri επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο για να εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου! Κουβεντιάσαμε για τη μουσική, για την Ελλάδα και βεβαίως για το πόσο εύκολο είναι πλέον να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα από όπου και αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε Νανά για την εμπιστοσύνη» έγραψε ο κ. Γεννηματάς.

«Συναφώς, σας υπενθυμίζουμε ότι το Γενικό Προξενείο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, ειδικά για να εξυπηρετήσει όσους Έλληνες πολίτες χρειάζονται συνδρομή για να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου» πρόσθεσε στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου