Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για συκοφαντική δυσφήμισ

 Τρίτη, 2 Απριλίου, 2024

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κινείται νομικά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ μετά από «συκοφαντική ανάρτησή» της - Θεωρούμε αυτονόητο πως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου - Θα ζητήσω η ίδια άρση της ασυλίας μου, λέει η βουλευτής

Νομικά κινείται η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα, τόσο στα ποινικά, όσο και στα αστικά δικαστήρια, μετά από ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα στα social media, που χαρακτηρίζεται συκοφαντική. Από την πλευρά της, η βουλευτής μέσω facebook έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει άρση της ασυλίας της. 

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
 «Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς
 της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου