Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Στην τελική ευθεία οι εορταστικές εκδηλώσεις και η παρέλαση της Βοστώνης. Θα παρελάσουν κοντά στα 60 τμήματα.

Δευτέρα, 1η Απριλίου, 2024


Οι εορτασμοί θα αρχίσουν την Παρασκευή, 5 Απριλίου με την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας στο Δημαρχείο της Βοστώνης στον ιστό στο Congress Street (Faneuil Hall) πλευρά στις 11:30 το πρωί ενώ στις 1:00μμ θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κυβερνείο, δωμάτιο 428 και στις 2:00μμ θα γίνει η εκδήλωση στην αίθουσα της Γερουσίας.

Το Σάββατο είναι το επίσημο δείπνο στην μεγάλη αίθουσα στο Holiday Inn (ΙΘΑΚΗ Restaurant) 1 Newbury StreetPeabodyMA.

Στο επίσημο δείπνο δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο.  Δηλαδή τα εισιτήρια προπωλούνται και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να τα προμηθευτούν εκ των προτέρων τηλεφωνώντας στους αριθμούς (978) 835-1455 και (508) 284-3504.  

Ζωντανή Ελληνική μουσική με την ορχήστρα ΕΝΩΣΗ και την Παναγιώτα Χαλουλάκου.  Σε έκτακτη εμφάνιση θα χορέψει ο Χορευτικός Όμιλος της Μητροπόλεως Βοστώνης.

Θα δοθούν 6 υποτροφίες σε φοιτητές και θα βραβευτεί με το βραβείο της Ελευθερίας οδοντίατρος Ιωάννης Παππάς για την 35 συμμετοχή του και 25 χρόνια διεύθυνση του χορευτικού ομίλου της Μητροπόλεως.

Την Κυριακή το πρωί θα γίνει η Δοξολογία (10:00πμ) στον καθεδρικό ναό Βοστώνης και στις 1:00μμ η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της Νέας Αγγλίας στη λεωφόρο Boylston (Από την Massachusetts Avenue μέχρι την Charles Street και το πάρκο Boston Common.

Αμέσως μετά την παρέλαση 8 χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας με παραδοσιακές στολές θα χορέψουν χορούς από όλη την Ελλάδα.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης (Secretary General for Greeks Abroad & Public Diplomacy, Ministry of Foreign Affairs).

Η συμμετοχή όλων είναι επιτακτική αφού γιορτάζουμε και τιμούμε τους Ήρωες του 1821 αλλά και μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά και εγγόνια την Ελληνική Ταυτότητα.  Φέρε μαζί σου φίλους και γνωστούς, Έλληνες και μη.  Όλοι μαζί για τον Ελληνισμό, για την Ελλάδα.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου