Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Μεντιλίμπαρ και με τη «βούλα» ως το 2025 στον Ολυμπιακό

 Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, γνωστοποίησε το Σάββατο (13/4) με μια λιτή ανακοίνωση στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες για τον 63χρονο Μεντιλίμπαρ που «μετράει» μόλις δύο μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.  Στο διάστημα αυτό ο Βάσκος προπονητής έχει  διευθύνει την ομάδα των «ερυθρολεύκων» σε 13 παιχνίδια με απολογισμό 10 νίκες και τρεις ήττες.

Ουσιαστικά με την ανακοίνωση αυτή επικυρώθηκε και τυπικά η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και το Χοσέ Μεντιλίμπαρ για την συνέχιση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο το βράδυ της βαριάς ήττας (1-4) που είχαν γνωρίσει οι Πειραιώτες στο Φάληρο από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου