Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη το βράδυ της Τετάρτη

 Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, 2023

Και... μετά ξύπνησε... ο ηγέτης

Βίτσας: Να βγει η Αχτσιόγλου από τη μέγγενη του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για Τσίπρα

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, είχε ο διάδοχός του στην ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη συναντήθηκε χθες Τετάρτη βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην συνεργάτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη. Οι πάλαι ποτέ στενοί συνεργάτες έφαγαν μαζί και όπως είναι φυσικό, το εν λόγω γεύμα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και αρκετές συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση Κασσελάκη – Τσίπρα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Σημειώνεται πως στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση στη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία επέμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ,  επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνω χείρα φιλίας» προς την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου.

Τόνισε δε, την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή. Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι από την συνεδρίαση απουσίασε η Έφη Αχτσιόγλου η οποία είχε ενημερώσει από χθες ότι δεν θα παρίστατο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Από την Κουμουνδούρου κράτησαν χαμηλούς τόνους καταγράφοντας ως δικαιολογημένη την απουσία.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση Κασσελάκη – Τσίπρα γίνεται με φόντο το γαϊτανάκι παραιτήσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς και ο άλλοτε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας αποχώρησαν εχθές, ενώ στην έξοδο οδηγήθηκαν 52 στελέχη, αυτή τη φορά από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Βόρειας Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου