Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Πλειστηριασμοί: «Στο σφυρί» 4 ακίνητα του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του στο Πήλιο

 Τρίτη, 2 Μαΐου, 2023

Όπως προκύπτει από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι πλειστηριασμοί έχουν δρομολογηθεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τέσσερα ακίνητα του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του, Αδαμαντίας Γεροσιδέρη, στην περιοχή του Πηλίου.

Οικογένεια Νίκα: Στο σφυρί ξανά η συλλογή των έργων τέχνης

Όπως προκύπτει από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι πλειστηριασμοί έχουν δρομολογηθεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2023. Οι σχετικές κατασχέσεις επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Gemini Core Securitsation Designated Activity Company.

Τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο

Σύμφωνα με τη συνοδευτική έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο που βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Μαγνησίας του δήμου Μηλεών στη συνοικία Άγιος Αθανάσιος.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά το δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο εμβαδού 345,75 τ.μ. που έχει προγραμματιστεί να βγει με τιμή πρώτης προσφοράς 22.474 ευρώ.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορά ένα οικόπεδο 125,41 τ.μ. με τα υπάρχοντα σε αυτό ισόγεια κτίσματα συνολικού εμβαδού 51,54 τ.μ. Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή κτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 125,41 τ.μ. Σύμφωνα με οικοδομική άδεια του 2001, που αφορά προσθήκη σε υπάρχουσα οικοδομή-παλιά πετρόκτιστη οικία και στη συνέχεια με οικοδομική άδεια προσθήκης κατ’ έκταση του 2003, αναπτύσσεται διώροφη οικοδομή, η οποία αποτελείται στη στάθμη ισογείου με επιφάνεια 30 τ.μ. από έναν ενιαίο βοηθητικό χώρο και στη στάθμη του Α’ ορόφου με επιφάνεια 51 τ.μ. από καθιστικό, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η πρόσβαση στη στάθμη του Α’ ορόφου επιτυγχάνεται μέσω εξωτερικού κλιμακοστασίου. Η τιμή εκκίνησης γι’ αυτό το ακίνητο έχει οριστεί σε 77.760 ευρώ.

Ο τρίτος πλειστηριασμός αφορά στο δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο εμβαδού 1.510,92 τ.μ. με τα υπάρχοντα σε αυτό κτίσματα, ήτοι: α) διώροφη ερειπωμένη οικία εμβαδού του κάθε ορόφου 49,52 τ.μ. και β) ισόγεια οικία εμβαδού 49,71 τ.μ.

Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή κτισμένη σε οικόπεδο 1.510,92 τ.μ., η οποία έπειτα από προσθήκες και επεκτάσεις έχει συνολική επιφάνεια 114,62 τ.μ. Με προσθήκη μεσοτοιχίας έχει χωριστεί σε δύο πανομοιότυπες μικρές μεζονέτες και αποτελείται στη στάθμη ισογείου με επιφάνεια 63,62 τ.μ. από δύο αυτόνομους χώρους, που περιλαμβάνουν καθιστικό, κουζίνα και εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον πρώτο όροφο, και στη στάθμη Α’ ορόφου με επιφάνεια 51 τ.μ. από δύο αυτόνομους χώρους, που περιλαμβάνουν από ένα υπνοδωμάτιο, λουτρό και την απόληξη του κλιμακοστασίου. Στον ακάλυπτο προς το δρόμο έχει κατασκευαστεί πισίνα και κτίσμα περίπου 10 τ.μ. Η τιμή εκκίνησης γι’ αυτό έχει οριστεί στα 169.638 ευρώ.

Τέλος, ο τέταρτος πλειστηριασμός αφορά στο δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο 701,19 τ.μ. με διώροφη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 225,55 τ.μ. Αυτή αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στη στάθμη ισογείου έχει επιφάνεια 125,05 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη, ένα υπνοδωμάτιο με WC, επιπλέον WC, χώρο πλυντηρίου και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον πρώτο όροφο. Στη στάθμη Α’ ορόφου έχει επιφάνεια 100,50 τ.μ. και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, που περιλαμβάνει καθιστικό-γραφείο-υπνοδωμάτιο-χώρο βεστιάριο-λουτρό και την απόληξη του κλιμακοστασίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς γι’ αυτό το ακίνητο έχει οριστεί στα 284.193 ευρώ. Έτσι η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.

Ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ είχε ενταχθεί το 2012 στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, με το οποίο και εξελέγη βουλευτής. Διετέλεσε υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό την περίοδο της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου