Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Κόντρα Βελόπουλου-ΝΙΚΗΣ: Το «υποκομματίδιο» και «τα χειρόγραφα του Ιησού»

 Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2023

Μπορεί στην Κεντροαριστερά ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ να κοντράρονται αλλά και στη Δεξιά ξεκίνησε η «μάχη» μεταξύ Ελληνικής Λύσης και ΝΙΚΗΣ.

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και του κόμματος ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού. Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Βελόπουλου στον ότι η ΝΙΚΗ είναι «υποκομματίδιο», φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία με στόχο να ανακόψει την Ελληνική Λύση, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει και τα σχετικά στοιχεία.

Το κόμμα ΝΙΚΗ απάντησε στον Κυριάκο Βελόπουλο, πως τα στοιχεία που επικαλείται είναι τόσο γνήσια όσο τα… χειρόγραφα του Ιησού ενώ έκανε και αναφορά στον αδερφό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Δημήτρη Βενιέρη, που εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα “στοιχεία” του, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα «χειρόγραφα του Ιησού» που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της. Θα του το επιβεβαιώσει και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης-Βελόπουλος», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου