Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Νταμπλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ

 Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2023

Νταμπλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε στον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου του ΠΑΟΚ με 2-0.

ΗΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στον τελικό με 2-0, παρότι αγωνιζόταν από το 5ο λεπτό με δέκα παίκτες.

Το 1-0 ο Μουκουντί στο πρώτο ημίχρονο

Στον τελικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες, η Ένωση προηγήθηκε με εξαιρετικό πλασέ του Μουκουντί, ο οποίος είχε προωθηθεί για στημένη φάση, στο 26′.

Η μαγική ενέργεια του Φερνάντες που έφερε το 2-0

Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήρθε μετά από μαγική ενέργεια του Πάολο Φερνάντες στις καθυστερήσεις του αγώνα, βάζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει το παιχνίδι και να το στείλει στην παράταση.

Αυτή είναι η πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου της Ένωσης από το 2016 και 16ο στην ιστορία της. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ χάνει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον τελικό, καθώς πέρυσι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παρ’ όλα αυτά ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική παρουσία του στον θεσμό τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει συμμετάσχει σε έξι τελικούς την τελευταία επταετία με τέσσερις κατακτήσεις (8 στο σύνολο).

Μετά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο και με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Europa League και ο ΠΑΟΚ (αφού έχασε τον τελικό) θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό του Conference League. Η ΑΕΚ δεν επηρεαζόταν στο ευρωπαϊκό της μέλλον από την έκβαση του τελικού, καθώς θα παίξει στα προκριματικά του Champions League στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου