Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Πτώση για τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη – Σταθερή η Μαρία Σάκκαρη

 Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 2021

Καλά θα κάνει ο Στέφανος να μην το παίζει "βεντέτα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, δίνοντας τη θέση του στον Σάσα Ζβέρεφ, ενώ η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 6.

Πτώση για τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη – Σταθερή η Μαρία Σάκκαρη | tovima.gr

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς δεν καταλαμβάνει πια την τρίτη θέση στο παγκόσμιο ranking της ΑΤΡ, δίνοντας τη θέση του στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο έλληνας τενίστας πλήρωσε την αποχώρησή του νωρίς από το Master του Παρισιού, την ίδια στιγμή που ο Γερμανός έφθανε μέχρι τα ημιτελικά.

Οι δύο αθλητές έχουν συγκεντρώσει τους ίδιους βαθμούς, αλλά ο Ζβέρεφ υπερτερεί λόγω των καλύτερων αποτελεσμάτων που έχει στη σεζόν, με τον Τσιτσιπά να πέφτει στο Νο 4.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη κράτησε την έκτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, σε ένα ταμπλό χωρίς ιδιαίτερες ανακατατάξεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο έλληνας πρωταθλητής και η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις επικεντρώνουν τώρα την προσοχή τους στους τελικούς που θα διεξαχθούν στο Τορίνο (άνδρες) και την Γκουανταλαχάρα (γυναίκες), με σκοπό να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια απαιτητική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου