Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η πολιτειακή αστυνομία του Νιου Χάμσαϊρ ανταποκρίνεται σε δεκάδες ατυχήματα σε όλη την πολιτεία εν μέσω χιονοπτώσεων

 Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Να θυμάστε το Ελληνικό ρητό:

Πηγαίνω αργά γιατί βιάζομαι 

Ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο για την αστυνομία ανταποκρίθηκε σε συντριβές αυτοκινήτων και spinouts μετά την πρώτη ευρεία δόση του χειμερινού καιρού.

Η πολιτειακή αστυνομία του Νιου Χάμσαϊρ είπε ότι κλήθηκαν σε περίπου 50 ατυχήματα σε όλη την πολιτεία. To State Police υπενθυμίζει στους οδηγούς να μείνουν σπίτι, αν είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια καταιγίδων αυτή τη χειμερινή περίοδο.

Εάν πρέπει να οδηγήσετε, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο και χώρο στους δρόμους και μείνετε προσεκτικοί με τους λεία δρόμους.

"Δεν πρόκειται να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε τόσο γρήγορα όσο θα κάνατε κανονικά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα πάτε πιο αργά και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο και να δώσετε την ευκαιρία σε αυτούς που ξεχιονίζουν εκεί έξω, εκείνους τους εργάτες που εργάζονται επίσης σκληρά και θα χρειαστούν χώρο για να περιποιηθούν τους δρόμους, " είπε ο αξιωματικός Ντάνιελ Μπαλντασάρε από την πολιτειακή αστυνομία του Νιου Χάμσαϊρ.

Η αστυνομία τονίζει επίσης το Νόμο της Τζέσικα, Jessica's Law, ο οποίος απαιτεί από τους οδηγούς να απομακρύνουν το χιόνι και τον πάγο από την οροφή των οχημάτων τους πριν ξεκινήσουν την πορεία τους. Το πρόστιμο κυμαίνεται από $250 έως $1.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου