Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Διάλεξη π. προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Βοστώνη

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Οργανισμός «Κύκλος Ελλήνων Ακαδημαϊκών Βοστώνης» διοργανώνει διάλεξη με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και Επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, από τις 11 μέχρι τη 1 η ώρα, μέσω της ηλεκτρονικής δομής ZOOM.

Το θέμα της διάλεξης του κ. Παυλόπουλου θα είναι «οι Θαλάσσιες Ζώνες της Ελλάδας και Κύπρου κατά το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας».

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να εγγραφούν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου στην εξής διεύθυνση: ttps://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMsdeCpqTgoH9KwNY1Y2fyUv_7jRI0SdZ4K

Ο κύκλος Ελλήνων Ακαδημαϊκών Βοστώνης ιδρύθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2014 στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου έγινε και η πρώτη συνεδρίαση, όπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.».

Σκοπός της ίδρυσής του ήταν να οργανωθεί και να διασυνδεθεί το σημαντικό Ακαδημαϊκό δυναμικό που έχει άμεση η έμμεση σχέση με τον Ελληνισμό. Παρευρέθηκαν αρκετοί Ελληνες ακαδημαϊκοί της περιοχή Βοστώνης, και απευθύνεται σε καθηγητές και ακαδημαϊκούς οι οποίοι ήδη διδάσκουν ή είναι συμβλημένοι με πανεπιστήμια.

Ανάμεσα στους σκοπούς του Κύκλου είναι:

Να φέρει μαζί τα μέλη του σε κοινωνικές και, το σημαντικότερο, πνευματικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να αλληλογνωριστούν σε κατατοπιστικές, ενδιαφέρουσες, και κοινωνικά ευχάριστες εκδηλώσεις.

Να διευκολύνει και να προάγει τη συζήτηση και κατανόηση θεμάτων τρέχοντος ενδιαφέροντος μέσω διοργανώσεως διαλέξεων και συζητήσεων.

Να καθιερώσει υποτροφίες που να αναγνωρίζουν την αριστεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που έχουν δεσμούς με τον Ελληνισμό και να οργανώσει την συγκέντρωση κεφαλαίων για τον σκοπό αυτό.

Να δικτυωθεί με Ελληνες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Ελλάδα και την Διασπορά, και να παρέχει συμβουλές, βοήθεια και καθοδήγηση.

Να αλληλοεπιδράσει και να συνεργαστεί με οργανώσεις που έχουν παρεμφερή ενδιαφέροντα για τον Ελληνισμό.

Πρόεδρος του Κύκλου σήμερα είναι η κ. Ροζελίτα Φραγκουδάκη, καθηγήτρια Μηχανολογίας στο Merrimack College.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου