Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αμαλιάδα: «Έφυγε» ο επιχειρηματίας Στέλιος Γκρίλλας – Θλίψη για την «ψυχή» της ποτοποιίας

 Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Έφυγε από την ζωή στα 74 του χρόνια.

Στα 74 του χρόνια, «έφυγε» χθες από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της Αμαλιάδας Στέλιος Γκρίλλας της γνωστής ποτοποιίας «Γκρίλλα».

Συνεχιστής του πατέρα του Ιωάννη Γκρίλλα, που ίδρυσε το 1939  την γνωστή και πετυχημένη ποτοποιία στην Αμαλιάδα, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους πρώτους χημικούς του Πανεπιστημίου Αθηνών που αποφοίτησε το 1925, φτιάχνοντας το γνωστό σε όλον τον κόσμο Ούζο Extra!

Με μεράκι, γνώσεις και μεράκι, μετέδωσε στον γιό του Στέλιο όλα τα μυστικά της ποιοτικής συνταγής σε διάφορα ποτά, όπως βέβαια το ούζο, αλλά και την τεντούρα, το λικέρ, το κονιάκ, το τσίπουρο κ.α.

Ο Στέλιος Γκρίλλας, έδωσε περαιτέρω ώθηση στην επιχείρηση «ανοίγοντας» επιχειρηματικούς ορίζοντες σε πολλές χώρες, πέραν της Ελλάδας, με σημαντική φήμη για τα ποιοτικά υλικά και τις μοναδικές συνταγές σε ποτά και ηδύποτα.

Ο Στέλιος Γκρίλλας το 2005 «μεταβίβασε» όλες τις γνώσεις και τα μυστικά της συνταγής του Ούζου EXTRA στην Κ.Μπαλής  & ΣΙΑ Ε.Ε, ωστόσο το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ποτοποιίας ήταν πάντα έντονο.

Εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Αμαλιάδα και όχι μόνο και ο θάνατος του έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία  του Στέλιου Γκρίλλα θα τελεστεί αύριο  στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο κοιμητήριο της Φραγκαβίλλας, όπου εκεί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα του πουν το τελευταίο «αντίο»…

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου