Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN αναστέλλει την συνεργασία του με τον Κρις Κουόμο για μηνύματα με την ομάδα του Άντριου Κουόμο (αδερφό του και πρώην κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης).

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Andrew & Chris Cuomo

Victoria Albert 

Το CNN ανέστειλε επ' αόριστον τον Κρις Κουόμο λόγω των επικοινωνιών του με την ομάδα του Άντριου Κουόμο σχετικά με τους ισχυρισμούς σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του πρώην κυβερνήτη, δήλωσε εκπρόσωπος του δικτύου την Τρίτη. Η αναστολή πραγματοποιείται μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση μιας σειράς μηνυμάτων κειμένου μεταξύ αυτού και του κορυφαίου βοηθού του Άντριου Κουόμο, στα οποία ζήτησε να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην απάντηση.

Το CNN ανέφερε ότι στα έγγραφα "ρίχτηκε νέο φως στην εμπλοκή του Κρις Κουόμο στην υπεράσπιση του αδελφού του" και "εγείρουν σοβαρά ερωτήματα".

"Όταν ο Κρις μας παραδέχτηκε ότι είχε προσφέρει συμβουλές στο προσωπικό του αδελφού του, παραβίασε τους κανόνες μας και το αναγνωρίσαμε δημόσια. Ωστόσο, εκτιμήσαμε επίσης τη μοναδική θέση στην οποία βρισκόταν και καταλάβαμε την ανάγκη του να βάλει την οικογένεια πάνω από όλα και τη δουλειά δεύτερη", ανέφερε η δήλωση. "Ωστόσο, τα έγγραφα αυτά δείχνουν μεγαλύτερο επίπεδο συμμετοχής στις προσπάθειες του αδελφού του από ό,τι γνωρίζαμε προηγουμένως. Ως αποτέλεσμα, έχουμε θέσει σε διαθεσιμότητα τον Chris επ 'αόριστον, εν αναμονή περαιτέρω αξιολόγησης."

Τα γραπτά μηνύματα μεταξύ του Κρις Κουόμο, ο οποίος είναι ο μικρότερος αδελφός του Άντριου Κουόμο, και της Μελίσα ΝτεΡόσα, βοηθού, τον δείχνουν να προσπαθεί να βοηθήσει στην προσαρμογή της απάντησης του αδελφού του στους ισχυρισμούς.

Ο Άντριου Κουόμο έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς, δημοσίως και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με ανακριτές.

"Παρακαλώ επιτρέψτε μου να βοηθήσω με την προετοιμασία", έστειλε μήνυμα ο Κρις Κουόμο στον ΝτεΡόσα στις 3 Μαρτίου, αφού έστειλε τις επικριτικές σημειώσεις της σε μια από τις προηγούμενες δηλώσεις του κυβερνήτη στον Τύπο.

Τα μηνύματα δείχνουν επίσης την DeRosa να ζητά από τον Chris Cuomo να εξετάσει άρθρα που δεν είχαν ακόμη δημοσιευθεί.

"Οι φήμες κυκλοφορούν από το politico 1-2 ακόμα ppl που βγαίνει αύριο", έστειλε μήνυμα η DeRosa στον Chris Cuomo στις 7 Μαρτίου. "Μπορείς να ελέγξεις τις πηγές σου."

Ο Chris Cuomo είπε ότι ήταν "σε αυτό", προσθέτοντας αργότερα, "Κανείς δεν το έχει ακούσει ακόμα".

Η ΝτεΡόσα ρώτησε επίσης τον Κουόμο αν είχε "πληροφορίες" για ένα επερχόμενο άρθρο του New Yorker που γράφτηκε από τον Ρόναν Φάροου. Σύμφωνα με αντίγραφο της κατάθεσης του Κρις Κουόμο που δημοσιεύθηκε από το γραφείο του Τζέιμς τη Δευτέρα, είπε στους ανακριτές ότι επικοινώνησε με "έναν άλλο δημοσιογράφο" για να μάθει πότε θα δημοσιευθεί η ιστορία, αλλά είπε ότι δεν έκανε τίποτα για να επηρεάσει την ιστορία.

Ο Chris Cuomo είπε ότι δεν είπε σε κανέναν στο CNN ότι είχε επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο, δηλώνοντας ότι "δεν ήταν κάτι που θα ήταν ασυνήθιστο".

Η Ιζαμπέλ Κίρσνερ, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Κρις Κουόμο και παρευρέθηκε στην κατάθεσή του, δήλωσε στο CBS News τη Δευτέρα ότι ο Κρις Κουόμο ήταν "ειλικρινής" με τους ανακριτές.

"Δεν έχει δουλέψει ποτέ σε πηγή για τον αδερφό του. Είναι οριστικός σχετικά με αυτό", δήλωσε ο Κίρσνερ.

Όταν λιγότερο λεπτομερείς αναφορές για τη συμμετοχή του Κουόμο στην απάντηση του αδελφού του εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο, ζήτησε συγγνώμη στον αέρα, χαρακτηρίζοντάς το "λάθος". Δεν έχει ακόμα σχολιάσει την αναστολή.

CBS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου