Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Δεν κατέρχεται για κυβερνήτης ο Κρις Πάππας

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Διαψεύδει τα σενάρια που τον εμπλέκουν σε ενδεχόμενη διεκδίκηση του αξιώματος του κυβερνήτη της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ ο ομοσπονδιακός βουλευτής της 1ης Περιφέρειας, Κρις Πάππας (Chris Pappas), βάζοντας τέλος -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- στη συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Οπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα «Union Leader», ο Κρις Πάππας ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί κυβερνήτης και πως ο μοναδικός στόχος του για τον προσεχή Νοέμβριο είναι να ανανεώσει, για μια ακόμη φορά, την θητεία του στην Ομοσπονδιακή Βουλή, στην οποία εξελέγη για πρώτη φορά το 2018 και, στην συνέχεια, το Νοέμβριο του 2020.

Το όνομα του Πάππας και την πιθανότητα να στραφεί προς την Πολιτεία είχε φέρει στη δημοσιότητα, πριν από μερικές εβδομάδες, η εφημερίδα «Concord Monitor», σε ένα εκτενές άρθρο το οποίο πραγματευόταν την επόμενη ημέρα στο τιμόνι της Πολιτείας, με δεδομένη, πλέον, την επικείμενη αποχώρηση του πανίσχυρου Ρεπουμπλικανού κυβερνήτη Κρις Σουνούνου (Chris Sununu), που ίσως ανακατέψει περαιτέρω την τράπουλα.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ επέμενε πως, παρότι ο Πάππας δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα επιχειρήσει να επανεκλεγεί στη Βουλή, εντούτοις ο επανασχεδιασμός των εκλογικών διαμερισμάτων ενδέχεται να καταστήσει την 1η Περιφέρεια πιο φιλική και ευνοϊκή στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, καθώς η πλειοψηφία του Πολιτειακού Κοινοβουλίου, που αναλαμβάνει τη διαδικασία, ανήκει στους Ρεπουμπλικανούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Πάππας έχει ξεκινήσει την καμπάνια για το 2022, για την οικονομική ενίσχυση της οποίας πραγματοποιήθηκε και σχετική εκδήλωση στην Αστόρια, από την ΠΣΕΚΑ και τα Κυπρο-Αμερικανικά Σωματεία.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής είχε δηλώσει στον «Εθνικό Κήρυκα» («Ε.Κ.») πως η ιδιαιτερότητα της 1ης Περιφέρειας, στην οποία δεν υπάρχει ξεκάθαρη και διαχρονική υπεροχή ενός εκ των δυο κομμάτων, δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να πραγματοποιήσουν έναν ευρύτερο και διακομματικό διάλογο με την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου