Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Το Μαλιώτειο Κέντρο θα προσφέρει στους φοιτητές γεύμα στη Γιορτή των Ευχαριστιών

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεολογικής Σχολής θα προσφέρει στους φοιτητές του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, αλλά και σε δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες εξ’ Ελλάδος και Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι φοιτούν σε πανεπιστήμια της Βοστώνης, γεύμα την Ημέρα των Ευχαριστιών, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Το γεύμα θα προσφερθεί δωρεάν από τη 1 έως τις 4 το απόγευμα στους χώρους του Κέντρου και γίνεται εφικτό χάρη στη δωρεάν παροχή των γαλόπουλων και όλων των συστατικών για την προετοιμασία του γεύματος από το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα της οικογένειας του Νίκου Μανώλη από το Ντράκετ της Μασαχουσέτης, το γνωστό The Manolis Family Foundation. Στις οικογένειες των φοιτητών που έχουν μικρά παιδιά το Μαλιώτειο Κέντρο θα μοιράσει δώρα. Από τις μέχρι τώρα συμμετοχές υπολογίζεται ότι ο αριθμός των φοιτητών θα ξεπεράσει τους εξήντα.

Υπογραμμίζεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στην πεντηκονταετή ιστορία του Μαλιωτείου Κέντρου, ενώ η πρωτοβουλία ανήκει στην διευθύντριά του Χρυσούλα Κουρκουντή, η οποία μαζί με συνεργάτες της πήγαν στην πόλη Ντράκετ όπου εδρεύει το Ιδρυμα της Οικογένειας Μανώλη και παρέλαβαν τις γαλοπούλες και όλα τα απαραίτητα συστατικά παρασκευής του γεύματος.

Η κυρία Κουρκουντή η οποία μέσα σε λίγους μήνες έχει επαναδραστηριοποιήσει το Μαλιώτειο Κέντρο με αλληλουχία πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων σε εβδομαδιαία βάση δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» πως «ευχαριστούμε θερμότατα το Ίδρυμα The Manolis Family Foundation για την προσφορά και γενναιοδωρία του παροχής όλων των υλικών για ένα πλούσιο και γευστικό γεύμα των Ευχαριστιών για τους φοιτητές οι οποίοι είτε δεν έχουν οικογένειες στην Αμερική προερχόμενοι εξ’ Ελλάδος, είτε είναι σε μακρινές πάλεις και πολιτείες της Αμερικής».

Είπε επίσης, πως «αυτή τη μεγάλη μέρα και γιορτή των Ευχαριστών που είναι κατ’ εξοχήν ημέρα οικογενειακή δεν πρέπει κανείς να είναι μόνος του, αλλά όλοι να νιώθουν το οικογενειακό περιβάλλον και θαλπωρή».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου