Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Το Ισραήλ απαγορεύει σε όλους τους ξένους εκτός από όμορφες γυναίκες λόγω παραλλαγής Omicron

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021
Πρέπει να είσαι όμορφη για να πας στο Ισραήλ!
Στο βωμό του χρήματος...

© Ahmad GharabliMiss Universe Η Andrea Meza επισκέπτεται την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ στις 17 Νοεμβρίου 2021 εν όψει των 70ων καλλιστείων Miss Universe που θα πραγματοποιηθούν στο θέρετρο Eilat της Ερυθράς Θάλασσας του Ισραήλ. Ενώ το Ισραήλ ήταν μία από τις πρώτες χώρες που έκλεινε τα σύνορά του λόγω της νέας παραλλαγής Omicron COVID, εξακολουθεί να σχεδιάζει να φιλοξενήσει τα καλλιστεία Miss Universe.

Παρά το γεγονός ότι το Ισραήλ είναι μία από τις πρώτες χώρες που κλείνουν τα σύνορά του λόγω ανησυχιών σχετικά με τη νέα παραλλαγή COVID του Omicron, εξακολουθεί να σχεδιάζει να φιλοξενήσει μεγάλη ομάδα όμορφων γυναικών στα καλλιστεία Miss Universe στο θέρετρο Eilat της Ερυθράς Θάλασσας τον Δεκέμβριο.

Ο υπουργός Τουρισμού Γιοέλ Ραζβόζοφ έκανε την ανακοίνωση την Κυριακή, μια ημέρα μετά τη δήλωσή του Ισραήλ ότι απαγορεύει σε όλους τους αλλοδαπούς να εισέλθουν στη χώρα.

Ο υπουργός δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι συμμετέχοντες στα καλλιστεία Miss Universe θα λάβουν ενημερώσεις ενώ ενδέχεται να υποβάλλονται σε δοκιμές PCR κάθε δύο ημέρες, καθώς και άλλα προληπτικά μέτρα.

"Είναι ένα γεγονός που θα μεταδοθεί σε 174 χώρες, ένα πολύ σημαντικό γεγονός, ένα γεγονός που και ο Eilat έχει μεγάλη ανάγκη", δήλωσε ο Ραζβόζοφ πριν την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή. "Θα γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός. Έτσι, χρησιμοποιώντας την επιτροπή ενημερώσεων, θα έχουμε γεγονότα όπως αυτό, στα οποία η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί και δεν μπορεί να ακυρώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου