Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Αγρίνιο: Σκότωσε τη μητέρα του και την έσερνε από τα μαλλιά

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Ο 35χρονος επιτέθηκε και στην 80χρονη γιαγιά του. Το 2013 είχε συλληφθεί για βιασμό, παράνομη κράτηση, ενδοοικογενειακή βία.

SPIROS GIOLDASIS VIA GETTY IMAGES
Αγρίνιο

Τη ζωή της ίδιας της μητέρας του αφαίρεσε ένας 35χρονος, στην πόλη του Αγρινίου.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, που έχουν σχηματίσει τα στελέχη της Ασφάλειας, ο μητροκτόνος σκότωσε στο ξύλο την 54χρονη σε απροσδιόριστο χρόνο από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα τα ξημερώματα, ενώ επιτέθηκε και στην 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν μέσα στο σπίτι. 

Αυτό, που καταλαβαίνουν από τη σκηνή του εγκλήματος, αλλά και τα τραύματα της 54χρονης, είναι ότι αφού τη δολοφόνησε την έσερνε μέσα στο σπίτι από τα μαλλιά. Δυστυχώς, όμως, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με τον δράστη, καθώς η ψυχολογική κατάστασή του δεν το επιτρέπει. 

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2013 για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία. Είχε φυλακιστεί και πρόσφατα αποφυλακίστηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε νοσηλευθεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου