Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Οικογενειακή συνεστίαση των φοιτητών στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Μια ιδέα του φοιτητή της Θεολογικής Σχολής, Χρήστου Κατερινάκη, του οποίου και οι δύο γονείς απεβίωσαν πρόσφατα, να διοργανωθεί μία οικογενειακή συνάθροιση και συνεστίαση Ελληνορθόδοξων φοιτητών την Ημέρα των Ευχαριστιών, έγινε πραγματικότητα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο λειτούργησε σαν σπίτι για πολλούς.

Αλλωστε, οι ιδρυτές του Κέντρου, αείμνηστοι Κώστας και Μαίρη Μαλιώτη έτσι ακριβώς το οραματίστηκαν ως το «Σπίτι του Ελληνισμού», όπως επεσήμανε στο καλωσόρισμά της η διευθύντρια του Μαλιωτείου Κέντρου Χρυσούλα Κουρκουντή.

Από τη συνεστίαση των φοιτητών στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεολογικής Σχολής μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Φοιτητές και φοιτήτριες και καθηγητικό προσωπικό του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής, καθώς και φοιτητές των πανεπιστημίων Northeastern, Lesley, Harvard και ΜΙΤ γιόρτασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών απολαμβάνοντας καλή παρέα, άφθονο φαγητό που προσέφερε ευγενώς ως δωρεά η οικογένεια Νίκου Μανώλη με το Manolis Family Foundation, αλλά και σπιτικές σπανακόπιτες και ελληνικά γλυκά που συνόδευαν το καθιερωμένο μενού της γαλοπούλας και των συνοδευτικών πιάτων.

Οι εξήντα και πλέον που συμμετείχαν χόρεψαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, καλωσόρισαν στη γιορτή και παιδιά εγγάμων φοιτητών της Θεολογικής Σχολής, στα οποία δόθηκαν δώρα, και υποσχέθηκαν να καθιερώσουν την εκδήλωση αυτή ως ετήσιο γεγονός στους χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου.

E.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου