Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ο Biden στο Nantucket για το Thanksgiving και... η chowder

 Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Καθώς η Αμερική γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Πρόεδρος Μπάϊντεν επισκέφθηκε το νησί Nantucket (Ναντάκετ της Μασσαχουσέτης) στη Νέα Αγγλία για τις διακοπές και του ζητήθηκε να επιλέξει μία από τις δύο σούπες με αχιβάδα: τη Νέα Αγγλία ή το Μανχάταν.

"Προτιμάς το Μανχάταν ή το Τσάουντερ της Νέας Αγγλίας;" Ρώτησε τον Μπάιντεν το Σάββατο ο Sean Dew συνιδιοκτήτης του εστιατορίου TownPool.

"Ούτε το ένα ούτε το άλλο μου αρέσει", απάντησε ο Μπάιντεν.

"Θεέ μου", απαντάει ο Sean Dew πριν πει: "Εντάξει, καλή απάντηση".

Ο Μπάιντεν λέει τότε, "Όχι, όχι, όχι, αχιβάδα της Νέας Αγγλίας".

Υπάρχει ένα είδους «βεντέτας» μεταξύ των υποστηρικτών της σούπας Νέα Αγγλία και αυτών της Μανχάταν για το ποιος είναι ο βασιλιάς της αχιβάδας, με την εκδοχή της Νέας Αγγλίας να υπερηφανεύεται για μια κρεμώδη σούπα και το Μανχάταν να έχει ένα με βάση ντομάτας.

Το TownPool δήλωσε στο Fox News την Κυριακή ότι η Dew ρωτά συχνά τους ανθρώπους στο κατάστημα ποια είναι η αγαπημένη τους chowder, περιγράφοντάς την ως ένα "αστείο που τρέχει". Η σελίδα instagram του καταστήματος δείχνει διασημότητες και δημόσια πρόσωπα όπως ο Τζέιμς Κάρβιλ, η Αμάντα Νοξ, ο Τζον Χόουπ Μπράιαντ, ο Τζον Κέρι και άλλοι να απαντούν επίσης στην ίδια ερώτηση.

Το κατάστημα δημοσίευσε επίσης το βίντεο της ανάλαφρης ανταλλαγής στο Instagram, συνοδευόμενο από διάφορα προϊόντα που πωλάει με το όνομα του Μπάιντεν.

Το κατάστημα δημοσίευσε επίσης το βίντεο της ανάλαφρης ανταλλαγής στο Instagram, συνοδευόμενο από διάφορα προϊόντα που πωλάει με το όνομα του Μπάιντεν.

"Έχουμε λάβει πολύ μίσος για την ανάρτηση του βίντεο και του προϊόντος που πουλάμε", δήλωσε ο TownPool στο Fox News σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Ειρωνικά, η πλειοψηφία του προσωπικού μας ΔΕΝ ψήφισε τον Πρόεδρο, αλλά τιμήθηκε που επισκέφθηκε".

Το κατάστημα πρόσθεσε ότι στο παρελθόν αντιμετώπιζε "διπλή ειρωνεία" όταν "χτυπήθηκε από την αριστερά επειδή πούλησε τα πουκάμισά μας NanTexas".

Η TownPool υποστήριξε επίσης ότι ο Μπάιντεν είναι «ο πρώτος εν ενεργεία Πρόεδρος που πέρασε τη νύχτα στο Ναντάκετ από τον Πρόεδρο Γκραντ το 1874».

Ο Μπάιντεν γιόρτασε την Ημέρα Των Ευχαριστιών στο σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου ιδιωτικών κεφαλαίων στο Ναντάκετ φέτος, γεγονός που προκάλεσε την οργή ορισμένων Ρεπουμπλικάνων που ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει επαφή με τους αγώνες που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί καθώς ο πληθωρισμός εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου.

Τον Μπάιντεν συνόδευσε η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν για τις Ευχαριστίες, καθώς και οι Χάντερ, Μελίσα, Άσλεϊ, Ναόμι, Φίνεγκαν, Μέισι, Νάταλι, Χάντερ Τζούνιορ και (μωρό) Μπο Μπάιντεν, μαζί με τον Πίτερ Νιλ, αρραβωνιαστικό της Ναόμι.

Το μενού των Ευχαριστιών του Μπάιντεν περιελάβανε γαλοπούλα καβουρδισμένη με θυμάρι, "Η αλμυρή γέμιση της γιαγιάς Τζέικομπς", σάλτσα γαλοπούλας, ψητά λαχανικά κήπου κουζίνας, γλυκοπατάτες, λάχανο, μανιτάρια κουμπιών και cranberry απολαύσετε την Ημέρα των Ευχαριστιών, σύμφωνα με το μενού που κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο.

Ταξίδεψε επίσης στο σταθμό Brant Point της Ακτοφυλακής στο Ναντάκετ για να επισκεφθεί τα μέλη της υπηρεσίας που σταθμεύουν εκεί την Πέμπτη, και ουσιαστικά κάλεσε τα στρατεύματα που σταθμευμένα σε όλο τον κόσμο "για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους και να τους ευχηθεί Happy Thanksgiving".

Έκανε επίσης κάποια τοπικά ψώνια το Σάββατο στο νησί, όπου εντοπίστηκε να ψωνίζει μέσα σε ένα κατάστημα χωρίς να φοράει μάσκα, παρά το γεγονός ότι προέτρεψε τους Αμερικανούς σε ολόκληρο το έθνος να φορούν τέτοια καλύμματα προσώπου.

Μια πινακίδα ήταν ορατή έξω από το κατάστημα Toggery του Μάρεϊ, η οποία έδινε εντολή στους θαμώνες να φορούν μάσκα και το νησί επανάφερε εντολή για μάσκα εσωτερικού χώρου νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο Μπάιντεν, ωστόσο, εθεάθη με τη μάσκα του τραβηγμένη κάτω από το πηγούνι καθώς περπατούσε στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου