Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1-0 – Σφράγισε την πρόκριση ο Θρύλος

 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2021

Με το γκολ του Τικίνιο στο 90’, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Φενέρ και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1-0 – Σφράγισε την πρόκριση ο Θρύλος


«Ερυθρόλευκη» γιορτή, θρυλική πρόκριση! Ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Τικίνιο Σοάρες στο 90’, επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους Τούρκους και πήραν δίκαια το τρίποντο, με το οποίο έφτασαν τους 9 βαθμούς και «κλείδωσαν» τη δεύτερη θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για διεκδικήσουν την πρωτιά, που οδηγεί απευθείας στους «16».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την γκολάρα του Τικίνιο έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρωτιάς, με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική να θέλει νίκη στην Αμβέρσα και ήττα της Άιντραχτ από την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του σε έναν ακόμα παιχνίδι δεν σταμάτησαν λεπτό να πιστεύουν στη νίκη και στο τέλος δικαιώθηκαν, με την γκολάρα του Τικίνιο να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος μπήκε αλλαγή στο 81’ και στο 90’ το «παστέλωσε», με τον Λατινοαμερικάνο να στέλνει στον… 7ο ουρανό τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μεγάλο ματς έκανε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, που ήταν μόνιμα πηγή κινδύνων για την άμυνα της Φενερμπαχτσέ, με τον Μολδαβό να βγάζει την ασίστ στην γκολάρα του Τικίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου