Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ συγκαλεί την Τρίτη ο Μητσοτάκης

  Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αύριο το μεσημέρι στις 12:00. Ο πρωθυπουργός πάντως έστειλε εκ νέου μήνυμα πως η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσει κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ συγκαλεί την Τρίτη ο Μητσοτάκης | tovima.gr

Εν μέσω νέας έξαρσης της πανδημίας και ανησυχίας για την άνοδο των αρνητικών δεικτών της, αλλά και έντονων διεθνών και περιφερειακών εξελίξεων όπως η πολιτική κρίση στα Σκόπια, συγκαλεί αύριο το μεσημέρι την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αύριο το μεσημέρι στις 12:00. Ο πρωθυπουργός πάντως έστειλε εκ νέου μήνυμα πως η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσει κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων.

Στις 17:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Mark Rutte, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου