Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Στη δημοπρασία

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021

 Θεόδωρος Καλμούκος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MARK RUTTE (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Επειτα από αυτή την προβοκατόρικη παράσταση που έκανε η Ολλανδή δημοσιογράφος Ινγκεμποργκ Μπέουχελ (Ingeborg Beugel) σε βάρος του ελληνικού λαού -εδώ είναι η ουσία- και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, μία δυνατότητα εξιλέωσής της υπάρχει, η εξής: Να βγει το κόκκινο καπέλο της σε δημοπρασία κι όποιο ποσό συγκεντρωθεί να διατεθεί για έξοδα του σπιτωμένου νεαρού Αφγανού της για το άσυλό του.

Ο Μητσοτάκης βέβαια έδωσε τεκμηριωμένη απάντηση στις προβοκατόρικες αιτιάσεις του λογιδρίου της -προς Θεού αυτό το παραλήρημα δεν μπορεί επ’ ουδενί να λογισθεί δημοσιογραφική ερώτηση- αλλά είναι κρίμα πρώτον που με το καπέλο και τη μάσκα -αχ η μάσκα πόσα κρύβει!- δεν την αναγνώρισε ο ίδιος, ούτε κάποιος από τους επιτελείς του, αφού αυτή η εξυπνάκιας με το απύλωτο στόμα είχε μάλιστα συλληφθεί τον Ιούνιο με τον εσώκλειστο Αφγανό. Δεύτερον, δεν έκανε αυτό που έκανε ο Ομπάμα το 2015, σ’ ένα παρόμοιο περιστατικό και παρεμφερές νούμερο, που τον πέταξε έξω από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου του Λευκού Οίκου.

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε μία σκληρή αλλά κόσμια ερώτηση σ’ έναν ηγέτη ή σε οποιονδήποτε συνεντευξιαζόμενο εν πάση περιπτώσει και στην προβοκατόρικη ανοίκεια και πεζοδρομιακή συμπεριφορά λογιδρίου καταγγελτικού ανυπόστατων αιτιάσεων.

Όπως συμβαίνει σ’ όλα τα λειτουργήματα έχει και η δημοσιογραφία τους βοθρώνες της.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου