Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΗΠΑ – Νέα antitrust αγωγή κατά της Google

 Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, 2021


Ομάδα αμερικανικών πολιτειών με επικεφαλής το Τέξας υπέβαλαν νέα τροποποιημένη αγωγή κατά της εταιρείας μιλώντας για μονοπωλιακές πρακτικές για τον έλεγχο της διαφημιστικής πίτας

Νέα τροποποιημένη αγωγή κατά των πρακτικών που ακολουθεί η Alphabet, η μητρική της Google, για παραβίαση των αρχών ανταγωνισμού κατέθεσε ομάδα αμερικανικών πολιτειών με επικεφαλής το Τέξας.

Οι νέες κατηγορίες έρχονται να προστεθούν στον πακτωλό των αγωγών που αντιμετωπίζει ήδη ο τεχνολογικός κολοσσός, ακόμη και από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, για μονοπωλιακές πρακτικές με τις οποίες ελέγχει τη διαφημιστική πίτα του χώρου.

Θυμίζουμε δε, πως μόλις πριν λίγες ημέρες η Google έχασε την έφεση που είχε ασκήσει κατά του ύψους 2,8 δισ. δολαρίων προστίμου που της είχε επιβάλλει η Κομισιόν, η οποία είχε στραφεί κατά της αμερικανικής εταιρείας κατηγορώντας την για κατάχρηση της θέσης της έναντι των ανταγωνιστών της.

Η νέα αγωγή από τις αμερικανικές πολιτείες, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατηγορεί την Alphabet πως χρησιμοποιεί παράτυπες και μονοπωλιακές πρακτικές έναντι των διαφημιστών σε μια προσπάθεια της εταιρείας να διασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος από τις online διαφημίσεις.

O.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου