Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Σχέδιο για ίδρυση αστυνομικού Σώματος για τη φύλαξη Πανεπιστημίων

 Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2020

Θα έχει το ρόλο του «επιτηρητή» για τυχόν έκνομες ενέργειες, ενώ θα διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

EUROKINISSI
Eurokinisssi

Στην εκπόνηση σχεδίου για ίδρυση νέας αστυνομικής υπηρεσίας για τη φύλαξη των ΑΕΙ και ΤΕΙ προσανατολίζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με φόντο την αποκρουστική επίθεση που δέχτηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη λεωφόρο Κατεχάκη, για να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση του σχεδίου θα πρέπει να γίνουν νέες προσλήψεις. Το πλάνο είναι νέοι αστυνομικοί να εκπαιδευτούν κατάλληλα και να τοποθετηθούν σε όλα τα μεγάλα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Ακόμα το σχέδιο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν να επιταχύνονται ύστερα από την επίθεση στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η νέα αστυνομική υπηρεσία θα έχει το ρόλο του «επιτηρητή» για τυχόν έκνομες ενέργειες, ενώ θα διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πλάνο, οι αστυνομικοί θα έχουν «τριβή» με το μόνιμο προσωπικό του Πανεπιστημίου, με το οποίο θα συνεργάζονται στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, ούτε έχουν γίνει οι απαραίτητες «ζυμώσεις» με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα για την οριστικοποίηση του σχεδίου που έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα tovima.gr.

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου