Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα: Θετικοί υπάλληλος του ΕΚΑΒ και νοσηλεύτρια του Αγίου Ανδρέα

 Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2020

Ο ιός εξαπλώνεται στους υγειονομικούς

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στους υγειονομικούς, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από τον ιό έχει προσβληθεί διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΑΒ και αυτή τη στιγμή γίνονται διαδικασίες απολύμανσης και ιχνηλατηση.

Από τον ιό έχει προσβληθεί επίσης και μία  νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ο Άγιος Ανδρέας η οποία έμαθε χθες βράδυ το αποτέλεσμα του τεστ.

Η γυναίκα θα παραμείνει σε κατ’ οικον περιορισμό. 

Αυτά τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από δύο κρούσματα στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και το ένα στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι θετικοί βρέθηκαν δύο ακόμα υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Πρόκειται για έναν γιατρό – χειρουργό  και μία ειδικευόμενη  οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr δεν έχουν έρθει σε επαφή με εργαζόμενους του νοσοκομείου καθώς αυτές τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν εκτός νοσοκομείου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα.

Εκτός αυτών, θετικό στον κορωνοϊό βγήκε και ένα παιδάκι της δευτέρας τάξης του 13ου δημοτικού σχολείου Πάτρας στην Αγία Τριάδα. Το τμήμα δεν θα λειτουργήσει σήμερα για να γινει απολύμανση.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου