Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

Ελπίδα για Ολυμπιακούς με θεατές παρά την πανδημία

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, 2020

«Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αναμένουν να καλωσορίσουν τους θεατές το καλοκαίρι του 2021 παρά την πανδημία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ.

«Εργαζόμαστε με βάση τη βεβαιότητα ότι θα υπάρχουν θεατές απ’ όλο τον κόσμο (στο Τόκιο)», ανέφερε ο Μπαχ σε συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, επισημαίνοντας πως «αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν μπορούμε να γεμίσουμε τα στάδια ή εάν θα έπρεπε να εφαρμοστούν άλλα μέτρα».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, η ιαπωνική κυβέρνηση και η ΔΟΕ ανέβαλαν τους αγώνες του 2020 έως το 2021 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού

«Είδαμε μια πολύ ενθαρρυντική αρχή σε μερικά από τα πρωταθλήματα στην Ιαπωνία τις τελευταίες δύο εβδομάδες με ικανοποιητικό αριθμό θεατών», πρόσθεσε Ο επικεφαλής της ΔΟΕ

Οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων συνήθως κάνουν κράτηση για τα εισιτήριά τους πολλούς μήνες ή χρόνια νωρίτερα, αλλά στην περίπτωση του Τόκιο, η ΔΟΕ αναμένεται να έχει μια σαφέστερη εικόνα μόνο μέχρι το τέλος του 2020.

Με πληροφορίες από Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου