Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πύργος τιμά τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2020

Με κάθε τιμή και λαμπρότητα γιορτάζει ο Πύργος τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο.

Από το πρωί εκπρόσωποι των πολιτειακών και πολιτικών αρχών, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πλήθος κόσμου, συρρέουν στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης.
Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ενώ από το ΚΙΝΑΛ η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά.
Το πρωί τελέστηκε ο Ὄρθρος καί η Θεία Λειτουργία. 
Στις 11. π.μ. ξεκίνησε η Λιτάνευση της Ἱερᾶς Εἰκόνος, με την λιτάνευση να ακολουθεί τη διαδρομή Ἁγίας Κυριακῆς, 28ης Ὀκτωβρίου (πεζόδρομος), Πατρῶν, Ἑρμοῦ, Αὐγερινοῦ, Κουρτίου, Γερμανοῦ, Πατρῶν, Μανωλοπούλου, Μπιζανίου, Πλατεία Δικαστηρίων καί Ἁγ. Κυριακῆς (ἐπιστροφή).


Εἰς τήν πανήγυριν τοῦ Ἁγίου λαμβάνουν μέρος ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανῆς, Βύρωνος καί Ὑμηττοῦ κ. Δανιήλ, ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης καί Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ὁ Ἐπίσκοπος Ἀνδρούσης κ. Κωνστάντιος, ὁ Μητροπολίτης Ἠλείας κ. Γερμανός καί ὁ Ἐπίσκοπος Ὠλένης κ. Αθανάσιος. 

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος παρέθεσε γεύμα στους επισήμους στο δημαρχείο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου