Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Προφυλακίστηκε η κόρη του Τζον Νεγροπόντε για το φόνο 24χρονου


Πέμπτη, 2-20-20




Η Σοφία Νεγροπόντε.
(Montgomery County Police Dept. via AP)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δικαστήριο διέταξε την Τρίτη την προφυλάκιση της κόρης του Ελληνοαμερικανού πρώην κορυφαίου διπλωμάτη των ΗΠΑ, Τζον Νεγροπόντε (John Negroponte), μετά από ακρόαση που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με τις λεπτομέρειες ενός θανάσιμου περιστατικού την προηγούμενη εβδομάδα που έλαβε χώρα στην κομητεία Μοντγκόμερι του Μέριλαντ.
Η 27χρονη Σοφία Νεγροπόντε (Sophia Negroponte) κατηγορείται για το θανάσιμο μαχαίρωμα του 24χρονου Γιουσούφ Ράσμουσεν (Yousuf Rasmussen).
Αστυνομικοί της κομητείας του Μοντγκόμερι είχαν βρει την νεαρή πάνω από το πτώμα του Ράσμουσεν την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, να οδύρεται φωνάζοντας «συγγνώμη», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλούνται αμερικανικά ΜΜΕ.
Οπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.», η Αστυνομία του Μοντγκόμερι, ειδοποιήθηκε στις 11:15 το βράδυ της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου, από ένα τρίτο άτομο, που επίσης βρισκόταν στο σπίτι. Οπως προκύπτει, Νεγροπόντε και Ρασμούσεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και, κάποια στιγμή, ενώ έβλεπαν τηλεόραση, άρχισαν να μιλάνε έντονα και να τσακώνονται, φτάνοντας σε σημείο ακόμη και να «παλεύουν στο πάτωμα».
Η Νεγροπόντε είναι ένα από τα πέντε παιδιά που ο διπλωμάτης των ΗΠΑ και η σύζυγός του είχαν υιοθετήσει στην Ονδούρα κατά τη θητεία του ως πρέσβη.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου