Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ένας νεκρός και 24 τραυματίες σε μετωπική νταλίκας με βαν που μετέφερε μετανάστες στην Ασπροβάλτα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 20 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και πέντε παιδιά, σε φοβερό τροχαίο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ Ασπροβάλτας και Βρασνών Θεσσαλονίκης. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η νταλίκα συγκρούσθηκε μετωπικά με βαν που μετέφερε μετανάστες.Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων.

Επί τόπου έχουν σπεύσει 12 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών και δύο κινητές μονάδες για την πρώτη φροντίδα των τραυματιών.
Πρώτα παρελήφθησαν τα πέντε παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα το ΕΚΑΒ έκανε έκκληση μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης όσοι έχουν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν για ασθενοφόρο, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες από τη σύγκρουση.
Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου