Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Ένα debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή

 Πέμπτη, 4 Μαΐου, 2023

Πολύ ωραία, τώρα που ξέρω την ώρα θα πάω για ψάρεμα.  Άντε να τους ακούς για 3 ώρες!

Πολιτικό παιχνίδι χωρίς κανόνες - Το μήνυμα και τα debates

Η διάρκεια του debate θα είναι τρίωρη και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ

Μετά από αρκετές συνεδριάσεις, η διακομματική επιτροπή υπό την προεδρία της Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού κατέληξε στην διενέργεια ενός debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 21:00

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα συμμετάσχουν 6 κανάλια, ενώ ο παρουσιαστής θα είναι δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ κοινής αποδοχής.

Η διάρκεια του debate θα είναι τρίωρη και αναμένεται να συζητηθούν συνολικά 5 +1 θεματικές ενότητες. Αναλυτικά τα θέματα που θα θα απασχολήσουν τους πολιτικούς αρχηγούς θα είναι η οικονομία – ανάπτυξη, εξωτερική πολιτική -άμυνα, εκλογές, κράτος – θεσμοί- διαφάνεια, υγεία -παιδεία-περιβάλλον. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν τις τοποθετήσεις τους ενώ δεν θα υπάρξουν ερωτωαπαντήσεις. Η ερώτηση του δημοσιογράφου θα είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και η απάντηση θα έχει διάρκεια 1,5 λεπτό. Ο συντονιστής του debate δεν θα έχει το δικαίωμα υποβολής ερώτησης με τις ερωτήσεις να τις υποβάλλουν δημοσιογράφοι από όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε περίπτωση που επανέλθει με διευκρινιστική ερώτηση ο δημοσιογράφος, οι πολιτικοί θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται ότι η ένσταση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα δεύτερο debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα κατεγράφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου