Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ιρανό πρόσφυγα που αρίστευσε στις Πανελλαδικές

  Παρασκευή, 1η Ιουλίου, 2022

Μπράβο στο παλληκάρι από το Ιράν,  Το ερώτημα μας είναι τι κάνουν τα Ελληνόπουλα;  Καφετέριες, πορείες, διαδηλώσεις...  "Θα τη βρούμε... δικέ μου"...

Τον κάλεσε την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαξίμου να συζητήσουν.

Τηλέφωνο από την Μαδρίτη πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αριστούχο μαθητή των Πανελλαδικών 2022 από τη Λέσβο, Κούρο Ντουμοχαμάντί Μπαγκί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον συνεχάρη και του είπε ότι αποτελεί παράδειγμα και είναι πηγή αισιοδοξίας, ενώ τον κάλεσε την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαξίμου να συζητήσουν.

Ο Κούρος Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, μαθητής του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης ο οποίος έφθασε πριν τρία χρόνια στη Μυτιλήνη μέσα σε μια βάρκα με τους γονείς του με τις προσφυγικές ροές από το Ιράν, αφήνοντας πίσω του μια δύσκολη ζωή, και κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18.25.

Έβγαλε πάνω από 18.000 μόρια

Συγκεκριμένα ο Κουρός απο το Ιράν ή Κύρος στα ελληνικά, όπως ο βασιλιάς των Περσών – όπως ο ίδιος μας είπε – βγήκε δεύτερος στο σχολείο του στη Θετική κατεύθυνση γράφοντας Μαθηματικά 20 , Φυσική 20, Χημεία 19,5 και Έκθεση 13,5.

Η κάμερα του «Αίολος» βρέθηκε στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης και μίλησε με τον αριστούχο μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου