Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μπάιντεν: Από ποια παραλλαγή κορωνοϊού νόσησε – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του


Καλύτερα είναι τα νέα για την υγεία του Αμερικανού προέδρου.

Μπάιντεν: Από ποια παραλλαγή κορωνοϊού νόσησε – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του | tovima.gr

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί του Τζο Μπάιντεν σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Αμερικανού προέδρου που νοσεί με κορωνοϊό.

Ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 την Πέμπτη, ενώ ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία που του χορηγείται.

Σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου δρ Κέβιν Ο΄Κόνορ, τα συμπτώματα υποχωρούν και περιλαμβάνουν έναν «λιγότερο ενοχλητικό» πονόλαιμο, καταρροή, βήχα και μυϊκούς πόνους.

«Οι πνεύμονες του Μπάιντεν παραμένουν καθαροί και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχίζει να είναι εξαιρετικός σε αέρα δωματίου», συμπλήρωσε ο γιατρός του.

Όπως τόνισε ο δρ. Ο’ Κόνορ, ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος πιθανότητα έχει την νοσήσει από την υποπαραλλαγή BA5 της μετάλλαξης Όμικρον.

Η συγκεκριμένη παραλλαγή είναι ιδιαίτερα μεταδοτική, με τη συγκεκριμένη παραλλαγή αυτή τη στιγμή να είναι η πλέον κυρίαρχη στη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει σχεδόν το 80% των κρουσμάτων.

«Πάντα απασχολημένος»

«Φίλοι μου, είμαι πολύ καλά». Με αυτό το μήνυμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έκανε ο ίδιος την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, μέσω του Twitter, αφού βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

«Πάντα απασχολημένος!» πρόσθεσε στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία του, με στόχο να δείξει ότι παραμένει πάντα στα ηνία της χώρας.

Στη φωτογραφία, εικονίζεται ένας χαμογελαστός Μπάιντεν, με κοστούμι και πουκάμισο, αλλά χωρίς γραβάτα, σε ένα γραφείο του Λευκού Οίκου.

Κρατάει ένα στιλό και μπροστά του υπάρχουν τηλέφωνα, χαρτιά και ένα μπουκάλι με νερό.

Όπως μας ενημερώνει, μάλιστα, με χιούμορ, μόλις τηλεφώνησε σε τρεις πολιτικούς και στα… ξαδέλφια του, τους Scranton, για να τους μεταφέρει τη λύπη του που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου